Beyaz RGB klavye önerisi

Bütçe
1000

Furkiisw

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba elimde Gamepower Eva 3 klavye var ve onu 800 TL'ye satıp üstüne Max 200 TL ekleyerek 1000 TL'ye beyaz küçük RGB klavye almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Bir de T60 alınır mı?

Merhaba elimde Gamepower Eva 3 klavye var ve onu 800 TL'ye satıp üstüne Max 200 TL ekleyerek 1000 TL'ye beyaz küçük RGB klavye almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Bir de T60 alınır mı?
O tarz klavyelerden uzak durun. Ayrıca klavyeniz iyi bence sırf beyaz için satmak saçma hem o bütçeye beyaz güzel klavye yok. Değmez.

Bir de T60 alınır mı?

Şahsen T60 alınmaz herkesin dediği üzere konuşuyorum farklı forum ve blog sitelerine baktığımda T60'ın switchlerinin bir süre sonra bozulduğunu tabii bu kullanıma göre değişir T60 yerine alabileceklerin:

Umarım yardım edebilmişimdir.

Kusura bakmayın beyaz klavyeyi görmemişim

Şahsen T60 alınmaz herkesin dediği üzere konuşuyorum farklı forum ve blog sitelerine baktığımda T60'ın switchlerinin bir süre sonra bozulduğunu tabii bu kullanıma göre değişir T60 yerine alabileceklerin:

Umarım yardım edebilmişimdir.
Blueforce alınabilir buradan. Havit'in sorunları var diye duydum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı