Epic Games Beyond: Two Souls mu, Far Cry 4 mü?

4everen

Hectopat
Katılım
4 Kasım 2020
Mesajlar
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 5500, 6 Çekirdek, 3.60 GHz
GPU: XFX Radeon RX 6650 XT
RAM: 16 GB
ANAKART: Prime B450M-K II
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,
Epic Games'te indirime giren bu iki oyun da 70 tl (Beyond: Two Souls ve Far Cry 4); daha önce "Far Cry 3" oynamıştım ve tarzını çok beğenmiştim. "Beyond: Two Souls" tarzı oyunları daha önce oynamadım lakin merak ediyorum. Sizce hangisini alsam daha iyi olur? Teşekkürler
 
Merhaba,
Epic Games'te indirime giren bu iki oyun da 70 TL (beyond: Two Souls ve Far Cry 4); daha önce "Far Cry 3" oynamıştım ve tarzını çok beğenmiştim. "beyond: Two Souls" tarzı oyunları daha önce oynamadım lakin merak ediyorum. Sizce hangisini alsam daha iyi olur? Teşekkürler.

Far Cry 3'ü beğendiyseniz 4 mantıklı ancak hikaye istiyorsanız beyond two solus, ben şahsen 2 oyunuda oynadım beyond Two Souls'su daha çok beğendim kuzenimle oynamıştık oyunun hikayesi hala dün gibi aklımda hikaye için bence %100 beyond Two Souls.
 
Far Cry 3 oynadıysanız Far Cry 4 bir yenilik sunmuyor. Birbirini tekrar eden oynanış ve görevler. Beyon Two Souls farklı bir deneyim ve oynanması gereken oyunlardan biri. Kesinlikle Beyond: Two Souls.
 
Merhaba,
Epic Games'te indirime giren bu iki oyun da 70 TL (Beyond: Two Souls ve Far Cry 4); daha önce "Far Cry 3" oynamıştım ve tarzını çok beğenmiştim. "Beyond: Two Souls" tarzı oyunları daha önce oynamadım lakin merak ediyorum. Sizce hangisini alsam daha iyi olur? Teşekkürler

Hikayesi, hint ezgileri ve atmosferi bakımından Far Cry 4'ü tavsiye ederim.
 
Önerileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Beyond Two Souls'u alacağım, ikna ettiniz :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı