BF 2042 4,99$

Oyuncular olarak çok bir şey istemiyoruz, Battlefield 4 Remastered falan gelse yeter aslında. Saçma sapan araçların bir yerlere takılması engellensin, yeni silah, araç ve haritalar gelsin, grafikler yenilensin, binalar daha çok hatta komple yıkılabilir olsun sonrasını hiç kurcalamasınlar. 😅

2 sene mi? Bir dahaki aya Prime ile ücretsiz verilmezse bende bir şey bilmiyorum.
Peki verilmez ise ne yapacaksın?
Bir oyunun bu kadar hızlı düşmesi. Battlefield 2077 bazı teknoloji marketlerde 4, 99$'dan satılıyor. Alan varsa yakın zaman iade etsin muhtemelen 200 liranın da altına çok hızlı düşecektir. 2 seneye Free to play olması da mümkün bu düşüş hızıyla.
Aslında evet.Electronic Arts sonunda kendi yaptıkları oyuna bir fiyat politikası biçmeyi tercih etmişler.Ama garip tarafı şu oyun 4.99$(65-80TL civarı)bir paradan bahsediyoruz.Online fps severler için iyi ama benim gibi hikaye ve fps türü oyun severler için boşuna indirilmiş fiyat olma konumunda.Eğerki BattleField 2042 hikaye modu sunsaydı elimden geleni uapar alır oynardım.Ama hikaye modu bulunmadığı için maalesef boşa para israfı konumunda.

Dostum çok mantıklı ayrıca o çocuğun ne suçu var.EA kendi oyunun b*k olduğunu bilmiyor mu.Call Of Duty serisi güzel ilerliyor ve kaliteli ürünler çıkıyor.Ama EA 2-3 senede 1 oyun çıkarttığı için günümüzde maalesef COD gibi güncel kalamıyor.COD'un en büyük avantajı gerçekçi grafikler ve oyun dinamikleri.Ama işler BF2042'ye geldiğinde işler biraz değişiyor.Mesela COD wazone'nda adamlar COD Vanguars'ın çıkışını kutlamak için nir etkinlik düzenliyorlar ve bunu bir oyunlarına değil,güncel tutulan bütün oyunlarına bu etkinliği getiriyorlar.En basitinden yeni çıkıcak COD oyununa özel bir etkinlik getirmişlerdi modern warzone,1987 warzone ve mobile warzone'a(Call Of Duty Mobile).Ama işler BF2042 için ise bu hiçde mantıklı olmuyor.Adamlar BF4'ü alıp BF Hardline diye saçma bir oyun yapıyolar.BF2042'de BF2142'nin öncesini anlatan bir yapım olmuş.Bütün savaşların nasıl başladığını anlatıyor adeta ama saçma.Neyse fazlasına gerek yok yazmanın başka yorumlarda görüşmek üzere
Büyük ihtimalle verilmeyecek zaten. Ben orada oyunun durumuna ilişkin gönderme yaptım.
Anladım gönderme yaptığını.Bende gidip birazcık olsun pislik yaptım😂.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı