BF 2042 deneyimim

Hocam dediğiniz gibi. 200 saatin üstüne ara sıra kütüphane de girsem mi girmesem mi diye düşünüyorum.

Daha sonra BF 4'e giriyorum.

Zaten BF3 ve BF4 oyunlarının verdiği zevki diğer serilerden bir türlü alamadım. En son BF5'e tutunmaya çalışmıştım, onu da en fazla 120 saat oynadım bıraktım. BF 2042 zaten bitmemiş bir oyunu, yayınlamışlar gibi olmuş.

BF4 Sunucu durumu nasıl hocam? Sunucular yeterince doluysa bende tekrar başlamayı düşünüyorum. Zamanında almıştım ama fazla oynamadım tavsiye eder misiniz?
Kötü durumda değiller ama adminler çok toxic. İyi oynayan oyuncuları kendi serverlarında barındırmıyorlar. Hile diye ya da keyfi banladıkları oluyor.

server.png

Oyundaki portal moduna kafa yormaktan asıl oyuna odaklanamamışlar. Oyun içinde oyun konsepti bence işi mahvetmiş. Oyunun potansiyeli yüksek ama çok zamana ihtiyacı var. Zaten oyun alpha olarak çıkarılmış gibi eksiği çok umarım zamanla düzelir.
Portal modu bir bana mı çakma gibi geliyor?
Kötü durumda değiller ama adminler çok toxic. İyi oynayan oyuncuları kendi serverlarında barındırmıyorlar. Hile diye ya da keyfi banladıkları oluyor.

Eki Görüntüle 1266603
Evet adminler biraz sıkıntılı.. ama oynanabilir serverlar mevcut.

Portal modu bir bana mı çakma gibi geliyor?
BF3 Conquest modu eklemişler ama hiç BF3 gibi hissettirmiyor. Oynayış hissiyatı BF 2042 animasyonlarının kısılmış ve karakterin kalaslaştırılmış hali gibi. Düşünce güzel ama yapamamışlar boşa vakit kaybı olmuş. Sanırım pek oynayan da yok. Zaten BF 2042 içinde neden gidip BF3 oynamak isteyeyim ki? Gider BF3 yükler oynarım. Çok yanlış bir karar bence. Dediğiniz gibi hiç bir modu orijinal hissettirmiyor, hissiyatı yok. Baya zorlama olmuş.

BF3 Conquest modu eklemişler ama hiç BF3 gibi hissettirmiyor. Oynayış hissiyatı BF 2042 animasyonlarının kısılmış ve karakterin kalaslaştırılmış hali gibi. Düşünce güzel ama yapamamışlar boşa vakit kaybı olmuş. Sanırım pek oynayan da yok. Zaten BF 2042 içinde neden gidip BF3 oynamak isteyeyim ki? Gider BF3 yükler oynarım. Çok yanlış bir karar bence. Dediğiniz gibi hiç bir modu orijinal hissettirmiyor, hissiyatı yok. Baya zorlama olmuş.
Yalnız değilmişim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı