BF 2042 sunucular bomboş

• Konuyu başlatan samc34
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.800
Yaklaşık 3-4 gündür özellikle geceden sabaha kadar oynuyorum. Saat 4'ten sonra hiçbir oyun bulamıyorum. Yaklaşık 4 saattir oyun yok neredeyse. Nasıl bu kadar insan üstü boş olabiliyor aklım hayalim almıyor. 128'likleri geçtim 6'lükler bile boş. Bir de oyunların yarısı bot zaten. Buna rağmen boş. Akıl alır gibi değil. Yapanın yüzüne tüpürmek lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Assasing, Blackjack gibi isimler oyunda bot ve her zaman üst sıralarda yer alıyorlar. AI etiketleri de yok.

Ya da ben yanlış anladım :)

Bu arada BF 5 ile Steam'de aynı çevrimiçi oyuncu sayısına sahipti geçenlerde :)

Başka forumda da benzer konu açıldı. Belki aynı kişisindir. Onun için deniyordum şu an.
Üç kere oyuna girdim çıktım.
128 kişilik mapte 3 saniye de oyun buldu.
64 kişilik mapte de 4 saniyede oyun buldu.

Sonra bir daha denedim bu sefer 2 saniye de oyun buldu. Şu an oyundayım.

1641626025249.png

Yaklaşık 3-4 gündür özellikle geceden sabaha kadar oynuyorum. Saat 4'ten sonra hiçbir oyun bulamıyorum. Yaklaşık 4 saattir oyun yok neredeyse. Nasıl bu kadar insan üstü boş olabiliyor aklım hayalim almıyor. 128'likleri geçtim 6'lükler bile boş. Bir de oyunların yarısı bot zaten. Buna rağmen boş. Akıl alır gibi değil. Yapanın yüzüne tüpürmek lazım.

Muhtemelen sunucu araması yapmayı bilmiyorsun. YouTube'dan bakarsan yapabilirsin. Hızlı maç aramada yapabilirsin.

Ana menüdeki oyun bulma kısmından saat farketmeksizin hiç oyun bulamadığım olmadı hiç botla da karşılaşmadım. Oyun kötü çıkış yaptı ama sunucular boş değil server listte baya boş sunucu vardı ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı