Rouly
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Ben düzgün cevap verdim zaten şizofren misin sen?Bende insanların fikirlerini öğrenmek için buradayım zaten siz kimsiniz de forum açma gereği yok diyorsunuz? Madem düzgün bir cevap vermeyeceksin konuya gelip yorum yapma kardeşim o zaman. İnsanlar ne diyecek ne tarafı seçecekler diye merak edip konu açtım boş yorum yapmaya gelme bir daha.
BF 2042 başladım ve oyun aşırı hoşuma gitti. Ben olsam iade etmezdim başka bir yerden para bulur alırdım. (Ready or Not iade edilebilir)
Ben sana dedim ki BF2042 bence güzel oyun illa baldur's gate 3 almana gerek yok. Baldur's gate 3 istiyor isen iade edersin. Senin parayı bulup bulamaman benim umrumda değil, gereksiz uzatan sensin. Tamam de geç veya hiçbir şey yazmasan benim dediğimden sonra zaten uzamaz. Birde gelip haklıymış gibi konuşuyorsunPara öyle başka yerden para bulurdum demekle bulunmuyor maalesef elimdeki şu an bütçe bu kadar.
Seçim yap o zaman hocam. Forum açma gereği yok bunun için, sen hangisini istiyor isen onu al. Kimi Baldur's Gate 3 al diyecek, kimi ise BF2042 ve RoN kalsın diyecek.