BF1 iade edilmeli mi?

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Herkesin övdüğü Battlefield 1'i aldım. Lakin pek çözemedim. Çanakkale modu gibi modları oynamak istiyorum. Karanlık temalı haritaları oynamak istemiyorum. Hikaye modu varsa hikaye modunu oynamak istiyorum. Hikaye modu var mı? Ekstra olarak bazen kasıyormuş gibi hissediyorum. Sizce iade etmeli miyim?

Açıkçası oyuna verdiğiniz para işinize yarayacaksa iade edebilirsiniz ama bir ara oynamak istersiniz arkadaşlarla girersiniz bu sefer pişman olursunuz BF5 de deneyebilirsiniz.

Açıkçası oyuna verdiğiniz para işinize yarayacaksa iade edebilirsiniz ama bir ara oynamak istersiniz arkadaşlarla girersiniz bu sefer pişman olursunuz BF5 de deneyebilirsiniz.
The Witcher 3 alacaktım. Ayrıca BF5 nasıl? Bu BF1'in hikaye modu var mı?

Witcher 3 de iyidir BF1'in hikaye moduna idare eder deniyor ama BF oyunları genelde multiplayer daha keyifli olur BF5 güzel ben çok bu tarz oyunlar sevmem ama beni de iyi sardı multiplayer ı, hikaye modunu oynamadım var mı bilmiyorum bile.

Witcher 3 de iyidir BF1'in hikaye moduna idare eder deniyor ama BF oyunları genelde multiplayer daha keyifli olur BF5 güzel ben çok bu tarz oyunlar sevmem ama beni de iyi sardı multiplayer ı, hikaye modunu oynamadım var mı bilmiyorum bile.
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1730719801629.png
    1730719801629.png
    380,5 KB · Görüntüleme: 32
Evet var. Savaş hikayeleri kısmında.
İade etmeme gerek kalmadı. Teşekkürler.

İyi ki iade etmemişim. Çanakkale savaşı çok duygulandırdı. Sondaki yazı sayesinde az daha ağlayacaktım. Normalde hiç bir şeye bu kadar duygulanmam.

Dosya Ekleri

• bf1.jpg
    bf1.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı