Öncelikle merhaba, bircok oyun oynuyorum Battlefield 3 aldım ne yaparsam yapayım düşük GPU sorununu cözemedim sadece bu oyunda problem var GPU 40-50 arası kullanıyor FPS 40-50 arası sürünüyor.
Kullandığım sistem özelliklerini fotoğraf olarak ekledim sisteme dahil SSD ve HDD mevcut 350W PSU ayrıca.
Lütfen yardımcı olun şimdiden cok teşekkürler.
Tam olarak dediğiniz şekilde oluyor bircok araştırma yaptım coğu kişide bu problem var adam GTX 1050 Ti alıyor 20 30 FPS oyun oynuyor bir şekilde cözme şansımız yok mudur?
Tam olarak dediğiniz şekilde oluyor bircok araştırma yaptım coğu kişide bu problem var adam GTX 1050 Ti alıyor 20 30 FPS oyun oynuyor bir şekilde cözme şansımız yok mudur?
Tam olarak dediğiniz gibi oluyor bircok yerden araştırıyorum coğu insan bu durumla karşı karşıya bir şekilde cözme durumumuz yok mu son cağre buraya yazdım belki daha önce başına gelen biri yardımcı olur diye.
Hayır diğer oyunları Ultra 1080P oynıyabiliyorum kullandığım sistem ile örnek olarak warframe PUBG Lite LOL gibi format atıp yeniden oyunu kurdum ancak hala problem devam etmekte.
Tam olarak dediğiniz gibi oluyor bircok yerden araştırıyorum coğu insan bu durumla karşı karşıya bir şekilde cözme durumumuz yok mu son cağre buraya yazdım belki daha önce başına gelen biri yardımcı olur diye.