BF3 Vs. BF4

ben iskender

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim sorum BF3 mü BF4 mü ben BF4 oyunu crackli indirmiştim sonra sildim ve bayağı bir süre sonra almaya karar verdim. Crackli olunca Online oynayamıyordum o yüzden almaya karar verdim ama daha almadım sizce BF3 mü alayım BF4 mü? Murat Abi Gf'de oynuyor BF3 oynayınca benim nasıl desem oynamak istiyordum. Sizce ben BF3 mü alayım BF4 mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ikisini de alma Battlefield 5+Firestorm DLC key olarak satmaktayım fiyat 130TL :D İkisi de güzel oyundur çok vakit geçirmişliğim var ancak BF4 den daha çok zevk alırsın(online kısmında). BF3 de efsane oyundur. BF4 online olarak daha gelişmiş geliyor bana. Üstelik daha yeni diğerinden.

dostum korsan oynadığına göre büyük ihtimalle bf4 hikayesini bitirdin eğer daha fazla hikaye oynamak istiyorsan bf3 alırsın fakat online oynamak istiyorsan istediğini alabilirsin zaten birbirlerine çok yakınlar. Pc'de ikisinin topluluğu da kalabalıktır :)

Hocam ikisini de alma Battlefield 5+Firestorm DLC key olarak satmaktayım fiyat 130TL :D

Firestorm oynayan kaldı mı? sunucu sayısı çok az Battlefield 5'de. Battlefield 4 almanız daha iyi olur sunucuları tüm BF oyunlarından daha dolu.

Bence sistemin varsa bf 1 al.Eğer ikisi arasında karar verceksen bf 4 al.Durmaplay ucuz ve güvenilir ben ordan bf 1 aldım..

ya da bf 1

hocam sistemim yetsede oynasam ama :(
hocam umarım istediğin gibi bir sisteme sahip olursun. Bu arada sistemin BF5 i oynamak için yeterli ancak ayar kısman gerekebilir. Story modu bitirirsin sanıyorum. Sorduğun oyunlara gelecek olursak BF4 online olarak daha zevkli. Özellikle multiplayerda obliteron oyun modunun verdiği zevki hiçbir şeyde alamıyorum :D

Bence sistemin varsa bf 1 al.Eğer ikisi arasında karar verceksen bf 4 al.Durmaplay ucuz ve güvenilir ben ordan bf 1 aldım..

ya da bf 1
bf4 almayı planlıyorum hocam serverler doludur değilmi bf4 bf3'e göre

Firestorm oynayan kaldı mı? sunucu sayısı çok az Battlefield 5'de. Battlefield 4 almanız daha iyi olur sunucuları tüm BF oyunlarından daha dolu.
Tabi hocam var. BF5'e ek olan DLC şeklinde key vermekteyim. Ama tabi BF5 multisindeki kadar yok. Her neyse konuyu kirletmeyelim detaylı bilgi almak isteyen batubolat01@gmail.com adresinden ulaşabilir :)

BF4 almayı planlıyorum hocam serverler doludur değil mi BF4 BF3'e göre.

Bence bir İnternet'e bak şimdi yalancı olmayayım. Zaten ben de BF 1'i sistemden dolayı sadece singleplayer bitireceğim. :(
bf4 almayı planlıyorum hocam serverler doludur değilmi bf4 bf3'e göre
Bide sağol dostum senin sayende bf 4'ü alamaya karar verdim.Bf 1'den sonra direk onu alcam.Sağol.
Hocam al bi bak derim. Battlefield 4 hala alınır mı? - Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı