BF5 veya BF1 indirimdeyken alınır mı?

Peki hocam şunları da merak ediyorum hileciler oyunda ne durumda ne sıklıkla karşılaşıyorsunuz.
Oyuna yeni başlayan birisi olarak oyunun köklü ve deneyimli oyuncularına karşı neler yapabilirim.
Son olarak oyunda oynayabileceğim kaç adet harita bulunuyor.

Peki hocam Online girmeseniz dahi BF1'deki server durumuna bakıp bana söyleyebilir misiniz rica etsem veya ekran görüntüsüde multiplayer ı açıp atabilirsiniz beni bilgilendirirseniz çok müteşekkir olurum.
Hocam hileci olarak şimdiye kadar 1-2 kişiye denk geldim genelde aynı takımda olsalar bile insanlar o kişileri report ediyorlar. Harita miktarı fazlasıyla mevcut sıkılmazsınız. Tam olarak saymadım maalesef. Deneyimli oynayanlar var fakat kendinize edindiğiniz rollerin görevlerine uyarsanız yüksek puanlar elde edebilirsiniz. Cover almak çok önemli kesinlikle çoğu oyuncu sizi gördüğü gibi yok etmeye çalışıyor. Sürekli eliniz q üzerinde olsun düşmanı gördüğünüz gibi q'ya basıp haritada ve oyun içinde yerini belirtebiliyorsunuz.

Ben 1 senedir oynuyorum. Hile çok az geldi. Hilecilerin çoğu BF5 e geçti. Zaten özel serverde oynarsan report edip ban attırabilirsin. Server problemi yok. Hiç düşünmeden BF1 al. BF5 tatmin etmedi beni. EA bir daha BF1 atmosferinde yapım çıkarır mı bilmem..

Hocam hileci olarak şimdiye kadar 1-2 kişiye denk geldim genelde aynı takımda olsalar bile insanlar o kişileri report ediyorlar. Harita miktarı fazlasıyla mevcut sıkılmazsınız. Tam olarak saymadım maalesef. Deneyimli oynayanlar var fakat kendinize edindiğiniz rollerin görevlerine uyarsanız yüksek puanlar elde edebilirsiniz. Cover almak çok önemli kesinlikle çoğu oyuncu sizi gördüğü gibi yok etmeye çalışıyor. Sürekli eliniz Q üzerinde olsun düşmanı gördüğünüz gibi Q'ya basıp haritada ve oyun içinde yerini belirtebiliyorsunuz.

Anladım hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Alınmaz, 150 seviye adam keskin nişancı tüfeğini taramalı gibi kullanıyor kafayı yiyeceğim. (BF1)

Hocam benim daha çok oyun tarzım stratejiksel veya pusu üzerine olduğu için pek sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
Ben 1 senedir oynuyorum. Hile çok az geldi. Hilecilerin çoğu BF5'e geçti. Zaten özel serverde oynarsan report edip ban attırabilirsin. Server problemi yok. Hiç düşünmeden BF1 al. BF5 tatmin etmedi beni. EA bir daha BF1 atmosferinde yapım çıkarır mı bilmem.

Kararımı verdim nasipse BF1 alacağım yardımlarınız için teşekkürler.

Şu anda BF5'te 36 bin kişi BF1 de 16 bin kişi oyunda.

BF 5 de çok hileci ve camper olduğunu duydum ayreten BF1'in savaş atmosferi de BF5'den daha iyi olduğunu söylüyor genel serinin hayranları şansımı BF1'den yana kullanacağım ayreten Türkçe olması da benim için bir avantaj ingilizcem çok iyi değildir.

Ya o kadar mesajı okuyunca ben de arada kaldım. Aralık ayında 3-4 aylığına PC için Xbox Game Pass alacağım. Depolama alanım kısıtlı olduğu için iki oyundan birini indireceğim. Oyunun mekaniklerini ve ortamını beğenirsem Online ağırlıklı oynarım diye düşünüyorum. Hangisini indirirsem daha iyi olur?

Ya o kadar mesajı okuyunca ben de arada kaldım. Aralık ayında 3-4 aylığına PC için Xbox Game Pass alacağım. Depolama alanım kısıtlı olduğu için iki oyundan birini indireceğim. Oyunun mekaniklerini ve ortamını beğenirsem Online ağırlıklı oynarım diye düşünüyorum. Hangisini indirirsem daha iyi olur?

Yaptığım araştırmalar ve gözlemler sonucu birçok hayran ya BF1'i ya da BF 4'ü tavsiye ediyor BF4 oynuyorum acayip sarıyor ve savaş atmosferi muhteşem BF1'i de nasip olursa alıp deneyimlemek istiyorum eskiden multiplayer da server sorunu olduğunu biliyorum ancak şimdilerde düzelmiş olaki serverlar dolmuş diyorlar kısaca ben şansımı BF1'den yana kullanacağım sanırım ama tabii ki sizin seçiminiz benim dememe bakmayın konu açıp sorabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı