BF1, 2042 ve BF5 alınır mı?

Online'lerde hile var mı bilmiyorum ama oyunun fiyatları Su'dan ucuz, kesinlikle bu fiyata yapıştırın gitsin.

BF2042 de hikaye modu yok diğerlerinde de çok derin hikayeler yok ama Online modları çok sarıyor 2042'yi çok sevemedim ama 5 ve 1'in ortamı çok iyi Online da bayağı sarıyor o fiyatlara oyun bulmak zor kenarda durması için bile alınır.

Genellikle böyle fırsatlarda o an alasım gelmiyor. Şimdi geriye dönüp bakınca çok pişmanım. O zamandan beri tüm fırsatlardan faydalanıyorum.

BF 1 Online olarak girip oynanması güzel bir oyun kenarda durmalı BF 2042 yeni gelen güncellemelerle biraz düzeltişmiş olsa da bence gene buglar var.

BF1 oynuyorum sunucuları genel olarak dolu oluyor hafta sonu ve akşamları sıra bekletiyor o derece. Hikayesini hala oynamak nasip olmadı Online kısmında takılıyorum ve aşırı zevkli savaş atmosferini yaşatıyor sana. Kısaca parasını kesinlikle hak eder. Alışman biraz sürer sonra bırakamazsın. 5 de 25 liraya düşmüştü galiba oynar mıyım bilmiyorum ama aldım yine de fiyatı çok uygun diye.

BF1 hikaye olarak kısa ama güzel. Online kısmı da mükemmel derece de iyi. Buradan BF1'i alır geçerim.
Ayrıca oyun Türkçe dil desteği de mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı