Bianchi Aspid 39 29″ 21V MD 2019 Alınır mı?

Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
Evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi,
KADROALÜMİNYUM 1-1/8″
MAŞAALÜMİNYUM TAÇLI 1-1/8″ 60mm
ARKA VİTESSHIMANO TOURNEY TY300
ÖN VİTESSHIMANO TOURNEY TZ500
KRANK TAKIMIÇELİK 42X34X24T
ARKA DİŞLİSHIMANO TZ500 14-34T
VİTES KOLUSHIMANO EF41 3X7
FRENALÜMİNYUM MEKANİK DİSK
LASTİKCHAOYANG 29X2.10
JANTBIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK
SELEDDK JELLİ
ÖLÇÜ44, 48, 52
RENKANTİK YEŞİL BEYAZ SİYAH, BEYAZ SİYAH YEŞİL
EK ÖZELLİKLERXLC GİDON BOĞAZI

Özellikleri bunlar sizce almalı mıyım? Sitelerden alamam ses pazarlama'da satılıyor babam taksitle alacak. Eğer önerileriniz varsa söylerseniz güzel olur, not; bisikletin fiyatı 1636 TL.
Konu Aktif Arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an bütçem olsaydı alırdım. Biraz zaman geçtikten sonra parçalar üstünde geliştirmeler/değişimler yapabilirsiniz zaten. Bu kış bir ikinci el bisiklet ilanında konuştuğum bir adamın lafı geldi aklıma. Bu konuya uyar :D
"Al, bin, git."

Son düzenleme:
Bianchi düşük bütçede malzeme kalitesini çok düşük tutan fakat yüksek bütçede mükemmel bisiklet elde eden bir firmadır. Ben şahsen bu bütçeye ikinci el rockrider 540 alırdım.
Bak arkadaşım bu bütçeye mekanik disk alman senin büyük bir hatan olur. Mekanik diskte durmak için sonuna kadar asılman gerekirken HD'de ufak bir dokunuş yeterli oluyor zaten.
Onu da geçiyorum, bu bütçe aralığında içinde HD bulunan ve Tourney bulunan bir bisiklet alınmaz. Sram x5 veya daha iyi bir model olan birşey bulabilirsin biraz ölücü gibi davranarak. Sana tavsiyem kendim ghost se8000 modelini kullanıyorum ve paran eğer yetiyorsa ikinci elden falan kato serisi olsun se serisi olsun ghost alman olacaktır. Bisiklete hiçbir şey yapamadım ne büyük düşüşler atlattım bana mısın demiyor namussuz 😉

Bianchi düşük bütçede malzeme kalitesini çok düşük tutan fakat yüksek bütçede mükemmel bisiklet elde eden bir firmadır. Ben şahsen bu bütçeye ikinci el rockrider 540 alırdım.
Bak arkadaşım bu bütçeye mekanik disk alman senin büyük bir hatan olur. Mekanik diskte durmak için sonuna kadar asılman gerekirken HD'de ufak bir dokunuş yeterli oluyor zaten.
Onu da geçiyorum, bu bütçe aralığında içinde HD bulunan ve Tourney bulunan bir bisiklet alınmaz. Sram x5 veya daha iyi bir model olan birşey bulabilirsin biraz ölücü gibi davranarak. Sana tavsiyem kendim ghost se8000 modelini kullanıyorum ve paran eğer yetiyorsa ikinci elden falan kato serisi olsun se serisi olsun ghost alman olacaktır. Bisiklete hiçbir şey yapamadım ne büyük düşüşler atlattım bana mısın demiyor namussuz 😉
Taksitle alacaklarsa bu fiyatı elden nasıl verecekler? Belki de bu yüzden bunu uygun gördüler. Sıfır olarak ve taksitle alınabilir bir model önerin varsa önermen daha iyi olur. Bunlar küçük çaplı ama büyük etkili ayrıntılar maalesef.

O modele oranla rr520 çok daha kaliteli model, çalınan bisikletim ve öneriyorum. Ayrıca taksitle alacaklarsa da illa onun bir çözümü bulunuyor nakit avans çekip taksite böldürmek gibi.

27.5 Jant ile 29 Jant arasında fark yok mu sizce de? Boyum 185 civarı ST520'de güzel gözüküyor ama elden almak istiyorum.
2. Ele sıcak bakmıyorum hocam, İlk kullanan olmak tercihim.
Arkadaşlar kafamda Kron XC100 29'' HD var 1615 TL, Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı