Bianchi bisiklet nasıl ?

  • Konuyu başlatan Meraklı Üye
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 19B
M

Meraklı Üye

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,

Aşağıda resimde gördüğünüz bisikleti 2.el 500 TL'ye aldım ama bir şey anlamadığım için size sormaya gerek duydum. Sizce bu bisiklet nasıldır, hangi ek parçalar takılarak daha iyi hale getirilir?

1y484G.jpg
vEmOmm.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek başına Bianch bir anlam ifade etmez, bir firmanın giriş seviyesi bisikleti de vardır, üst segmente hitap eden bisikleti de.
Elindeki bisiklet giriş seviyesi donanımlara sahip, belki 500 olan bütçeyi 850-900 yapabilseydin harcadığın paraya gerçekten değecek bisikletler alabilirdin.

Elindeki bisiklet ile amatörlüğü atlatırsın, daha sonra parça değişikliği değil, direkt olarak bisikleti değiştirirsin :)
Ancak sağlam bütçe gerekir iyi bir bisiklet için. Veya bisiklet sevdasına kapılmış birinin çok paraya ihtiyacı olur diyelim :)
Ben de istiyorum altın sarısı parlayan FOX maşaları ancak alamıyoruz işte :)
 
Okuduğum yorumlara göre gidip bisikleti iade ettim. Bunun yerine Ümit Bisiklet'ten Mirage 26 jant olan modeli 550TL'ye aldım. Sizce bu bisiklet beni kaç yıl götürür ve bunu almakla iyi mi yaptım?
 
İşte şöyle yorum yapma ya. :) İade etme şansım olsa ederim ama satın alırken kullandıktan sonra iade edemezsin dedi aldığım yer. Ne yapabilirim?
 
Dostum öncelikle o bisiklet senin ihtiyacın olduğundan da öte bir bisiklet aslında, yeterli olacaktır senin için.
Ancak soru bana veya Bulut'a yöneltildiğinde sana en doğru yolu göstermeye çalışırız.

O para bizim elimizde olsa ve bir bisiklet tercihi yapacaksak olsak kesinlikle ikinci el piyasasını en az 2 hafta yoklardık.
Belki sana görüntü itibari ile biraz olsun hoş gözüküyor olabilir. Ancak üzerindeki kompanentler gerçekten çok giriş seviyesi.

Ufak bir bütçe artışı ile çok daha iyi fırsatlara koşabilirsin. Belki bugün söylediklerim boş ve anlamsız gelecek ancak sonradan anlayacaksın beni :)
 
Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı