Bianchi bisiklet nasıl ?

  • Konuyu başlatan Meraklı Üye
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 19B
Bu bisikleti iade etmeye çalışacağım, eğer iade alırsa bir daha bisiklet almayacağım. Yinede siz bana marka önerisi yapın kaliteden ödün vermeyen olacak şekilde. Ayrıca bisiklet alırken nelere dikkat etmeliyim bana biraz bilgi verir misiniz? @BilgisayarKurdu @Bulut Uzer
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum seni bisikletten soğutacak bir yorumda bulunduysam çok özür dilerim, böyle bir karar vermen en son isteyeceğim şey olur.
Ben yalnızca elindeki paraya, uzun vadede daha memnun kalabileceğin bir bisiklet al istiyorum.

Eğer "Ben kesinlikle ama kesinlikle sıfır bisiklet alacağım" diyorsan bütçeyi 600'e çekip en azından KRON XC150 MD falan alabilirsin.
Benim de başlangıç bisikletim zaten XC150'dir. Ben zamanında sabredemedim ve direkt olarak sıfır aldım.
Hatta aşağıya fotoğrafını koyayım, vites - çekiş sistemini elimden geldiğince en üst seviye parçalar ile yükseltmeye çalıştım.
2 resme baktığında belki söylemesem farkı bile hissedemezdin gözle görülür biçimde ancak performans olarak dağlar kadar fark var ikisi arasında.
Bu yüzden bisiklet üzerindeki parçalara biraz olsun dikkat etmek gerek
54.jpg 20150411_125622.jpg

Ancak ve ancak sana kesinlikle 2. el öneririm. Bunun için atman gereken ilk adım Facebook üzerinden 2. el bisiklet alım - satım gruplarına katılmak olacak.
İstediğin bütçeye göre karşına çıkan iyi bir bisikleti anlaşır ve alırsın.
Bana sıfır mı yoksa 2. el mi istediği ve XC150'nin görüntü olarak hoşuna gidip gitmediğini yaz istersen.
 
İade edip 2. el bir tane toplayabilirsin. Yardımcı oluruz, bilgisayar konusunda bakkal amcalar nasılsa bisiklette de öyle bunlar. Baktılar artık sayı azalıyor bisiklete geçelim demişler sanki. :D @BilgisayarKurdu gerekli yardım açıklamasını da yapmış zaten. Bisiklet alırken bütçe fazla olmayınca ya kadrodan başlayıp alıcaksın yada komple dizilmiş seni idare edebilecek bisiklet alıcaksın. Mesela ufak bir göz gezdirmede karşıma çıkan iki tanesini önerebilirim biraz pazarlık ile rahatça alabilirsin. En azından aldığın iki bisikletten daha iyiler diyebilirim.

Whistle mivok 1164D - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 209775946
Kron XC250 - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 210059810
 
@BilgisayarKurdu Şimdilik birşey diyemeyeceğim iade konusunda ama Kron XC150 gerçekten çok hoş bir bisiklet. Ben genellikle her şeyde sıfır tercih ederim ama hangisi daha iyi olur bilemiyorum.

@Bulut Uzer
Kron bisiklet'in bisikletleri güzel her halde öneriyorsanız iade işini halledebilirsem size tekrar yazarım ve bütçeme göre en iyi bisikleti brilikte seçeriz.
 
Mesela senin 550'den aldığın bisikletin neredeyse hiç kullanılmamış, çiziksiz halini 400'e satan adam var bizim grupta, bulmam 5 dakikamı bulmadı.
11110862_10204317091309150_9122536902659666110_o.jpg

O mekanik disk frenler ile uğraşma diye biz şimdiden uğraşıyoruz senin için :) O bütçeye temiz XC250 de bulunur, en azından HD fren avantajı olur.
İade konusunda da sıkıntı yaratsa da bu senin hakkın, dün aldığın bisikleti geri iade ederken kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
 
Yalnız uzun zamandır tanıdık ve normal bir dükkan olduğu için fatura almadık sadece garanti belgesi aldık ama farklı bir şey yapıp iade almayacağını düşünmüyorum(biraz ağzımızı yormak gerek).

XC250 bulabilirsem ikinci el 500 veya 600TL'ye alsam iyi ederim sanırım dedikleriñize göre. Tabi bunlar şimdilik hayal.
 
Bizim burda bisikletçi var. Adam bisikletin parçalarını alıp kötü parçalar takıyor. Orjinal değil yani. 200 300 liraya bu bisikletleri satıyor sonra. Buna çok dikkat et hocam.
 
Dostum öncelikle ortada bir para varsa tanıdığın insanlardan uzak kal mutlaka, veya ciddi ve samimiyetsiz ol.
Sana tahminen "Ben bu bisikleti sıfır olarak satamam artık, milleti mi dolandıracağım bu yaştan sonra, lastikleri de pislenmiş" gibi şeyler söylemiş olmalı.
Evet adam haklı ancak bu işin kanunu da seni haklı çıkartıyor.

Hata sende ki hiçbir evrak olmadan "Al gülüm - Ver gülüm" taktiğini kullanarak ticareti gerçekleştirmişsin.
Güzel güzel konuşup anlaşabilirsiniz diye düşünüyorum.
 
Beyler çok hoşuma gidiyor bisiklet ama nerede sürüyorsunuz ? Er36po akvaryum konusunu bulup cevap yazamadım ordan, araştırdım ve balıkların ne kadar narin olduğunu gördüm. Yani onunla uraşamam küçük bir hatada balıklar ölüyor, yavrularında sorunlar çıkıyormuş. Yardımın için saol. @er36po
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı