Bıçak taşımak suç mu?

Türkiye cumhuriyeti'nin dini yoktur. Anayasayı öğren önce, Müslüman bir ülke değiliz.

Sabah namazına ben de camiye giderim mahalle kuytu yerde hiç lazım olmadı tinerci falan görsen bir tekmeye bakar ama köpeğe bıçakla zor müdahale edersin.

Hah işte, dökülün şöyle. İçinizdeki caniyi ortaya çıkarın. Bugün bıçak taşımayı soran zihniyet yarın LGBT+ bireylere sataşır zaten. Tebrikler. Technopat yetkililerini bu kişi için konuya çağırıyorum.

LGBT+ bireyler tam olarak ne zamandır hangi "alanı" ihlal ediyor arkadaşlar, anlatsanıza biraz?

Bıçak taşımak sünnettir.

Suç para cezasından hapis cezasına kadar gidebilir

LGBT+ bireyler tam olarak ne zamandır hangi "alanı" ihlal ediyor arkadaşlar, anlatsanıza biraz?
İstanbul un birçok semtinde her sokakta rastlanabilen kişiler, insanlara bulaşanı çok.
İnsanların çoluğuyla çocuğuyla ailesiyle gezdiği yerlerde bu kişiler ile uğraşmak zorunda kalması zor, toplumu pek iyi etkilemiyorlar.
LGBT bireylerin çoğu kendini toplumun gözüne sokmakta, yaptıkları eylemlerde birçok olayın yanında Kürdistan bayrağı açılması gibi siyasi olaylar da bulunmakta.
Tabi bahsettiklerim bütün LGBT+ bireyler için geçerli değil, eşcinsel arkadaşlarım bulunuyor.
İstedikleri kişi olabilirler, bu ne beni nede bir başkasını ilgilendirir.
Herkes istediği cinsel kimliğe bürünebilir fakat bunu insanların gözüne sokmalarına, haklar vs. için eylem yapmalarına, LGBT bireyleri yüceltmelerine, "ben farklıyım" şeklinde toplumda kendine yer edinmelerine gerek yok.
Özellikle bazı bireyler ek hak ve özgürlükler talep etmekte, bunlar saçmalıktan ibaret, her ne kadar ihlal edilse de toplumun her bireyi eşittir.

Son düzenleme:
İkisi de sustalı bıçak, taşınması yasak. Cep tipi düğme mekanizması olmayan çakılar taşımanızı öneririm, haklıyken haksız konuma düşebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…