Bıçak taşımak suç mu?

6 ay boyunca normal kelebekle gezdim. Yapacak olsam o zamanlar yapardım. Şu eş cinsellik olayından da nefret ediyorum zaten. Ayrıca sokakta karşılaşsak alete edevata gerek kalmadan iş hallolur.

Dayı bana niye eşcincellikten bahsediyosun, daha etkili ve basit diye biber gazı önerdim yalnızca. İstersen heterolarla kapış ne edeyim.

Sabah namazı için camiye gidiyor, yanında bıçak taşıyor, "eşcinselliği sadece bıçakla bastırmayız" diyerek arkadaşı tehdit ediyor, açıkça cinayet damgası veriyor.
Sonra da neden dünyada Müslüman'lara karşı ön yargı çok yüksek diyoruz, artık ön yargı değil de gerçeği yansıttığını düşünüyorum.
İslam dini hoşgörü dini değil mi?
Her ne kadar kitapta eş cinsellik haram kılınsa da sana git öldür, kes biç mi diyor?

Kesip biçerim demiyorum. Söylediğim lafı isteyen istediği gibi anlamlara taşıyabilir. Arkadaş gelip de onu yapmayacağını bildiği halde beni tahrik ederse söylediklerim ağır olabilir. Bastırırızdan kastım izin vermeyiz anlamında. Müslüman ülkeyiz.

Dayı bana niye eşcincellikten bahsediyosun, daha etkili ve basit diye biber gazı önerdim yalnızca. İstersen heterolarla kapış ne edeyim.

Diğer arkadaşa konuşuyorum yanlışlıkla seni etiketlemişim herhalde. Pardon.

Mekanizması olan büyük ihtimalle yasaktır ama yine de sorayım. Eşkıyalık yapmak için değil de tenha saatlerde koruma amacıyla bunlardan hangisini taşıyabilirim? İkisi de büyük değil.
Bunun için Saul Goodmana başvurabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mekanizması olan büyük ihtimalle yasaktır ama yine de sorayım. Eşkıyalık yapmak için değil de tenha saatlerde koruma amacıyla bunlardan hangisini taşıyabilirim? İkisi de büyük değil.

Kesici yani o metal olan kısım 12-14 Cm'den büyükse taşıyamazsın ki polis metre çıkartıp ölçmez alır sorguya o yüzden hiç taşıma riske girme ayrıyeten bıçak kimseyi korumaz silah çekse ne yapabilirsin ki bıçağı fırlatacak mısın :D ayrıca affedersin ama sende o... Yoksa o bıçağı da saplayamazsın göstermelik bile çıkaramayabilirsin ayrıca sabahın 5'inde kim seni soyacak gündüz gözü bırak Allah aşkına :D

Sabah namazı saatinde sizin gibi cinsiyeti belli olmayanlar dışarıda olmayacağı için endişelenme dostum. Zarar gelmez.

Vazgeçtim dedim ya zaten birader sorunlu musunuz? Sinirlendiysem sinirlendim. Adam açık açık tahrik ediyor. Siz de ona destek çıkıyorsunuz. Bravo.

Kanka adam açık açık tahrik etmedi sen çabuk tahrik oldun, bende ondan bahsediyorum daha burada sinirlerine hakim olamıyorsun:d.

Kesip biçerim demiyorum. Söylediğim lafı isteyen istediği gibi anlamlara taşıyabilir. Arkadaş gelip de onu yapmayacağını bildiği halde beni tahrik ederse söylediklerim ağır olabilir. Bastırırızdan kastım izin vermeyiz anlamında. Müslüman ülkeyiz.
Dostum iyi misin?
Sadece bıçakla bastırmayız diyerek ne anlamamızı bekliyorsun?
Gidip protesto mu yapacaksın?
Hayır, silaha sarılacaksın.
Tahrik ederse ne yapıyorsan yap birşey diyemem.

Ayrıca müslüman ülke falan değiliz, ülkenin % kaçı müslüman?
Burası laik bir devlet, isteyen istediğini başkasının alanını taciz etmedikçe yapar.
LGBT /+/... bireyler gerek yaptığı eylemler, davranışları ve protestolar ile bu alanı ihlal ediyorlar.
Bunların önüne geçmek de devlete,devletin askerine ve polisine düşer, vatandaşa düşmez.
Senin yapacağın şey suça girer, bırak polis yapsın işini.

Konu kapandı bitti. Almaktan vazgeçtim.
Doğru karar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı