Yaklasik 13 kg biceps gucum bar baslangic sayilir mi2 hareket yeter biceps için başlangıç seviyesindeysen.
Barbell curl 5x6-8 tekrar
Yaparken formunun bozulmayacağı kası tam esnetip tam sıkabileceğin bir kilo ile yap.
Hammer Curl 3x10-12 tekrar
12 kg dumbell ile curl mu yapıyorsun yani doğru mu anladım.Yaklasik 13 kg biceps gucum bar baslangic sayilir mi
Yani 13 yapabiliyorum12 kg dumbell ile curl mu yapıyorsun yani doğru mu anladım.
Önemli olan düzgün yapıp yapamadığın. Ağır kaldırman değil. Formunu bozmadan eklemlerine zarar vermeden kaldırabileceğin en ağır kilo ile yapman lazım hareketleri ki gelişebilesin.Yani 13 yapabiliyorum
Nizami 13 kg yapabiliyorum hocam maxÖnemli olan düzgün yapıp yapamadığın. Ağır kaldırman değil. Formunu bozmadan eklemlerine zarar vermeden kaldırabileceğin en ağır kilo ile yapman lazım hareketleri ki gelişebilesin.
Tamam iki hareket yeter işte. Bu iki harekette ağırlıklarını yavaş yavaş arttırarak gelişirsin. Zaten bicepsi sırt antrenmanlarında yaptığın ağır kilo row hareketleri ile de aktif edersin. Evde mi çalışıyorsun spor salonunda mı?Nizami 13 kg yapabiliyorum hocam max
Evde cantayla malesefTamam iki hareket yeter işte. Bu iki harekette ağırlıklarını yavaş yavaş arttırarak gelişirsin. Zaten bicepsi sırt antrenmanlarında yaptığın ağır kilo row hareketleri ile de aktif edersin. Evde mi çalışıyorsun spor salonunda mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.