Biceps çalışınca ağrı olmuyor

facupe

Picopat
Daha fazla  
Günaydın, dün biceps girdim 3 hareket 3 set çoğu tükeniş fakat bugün kalktım kolum ağrımıyor. Dün yaparken ve yaptıktan sonra feci yanıyor ve ağrıyordu iğne batırıyorlarmış gibiydi ama şimdi ağrı yok, neden olabilir?
Hareketler; hammer curl, dumbell curl, biceps curl.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın, dün biceps girdim 3 hareket 3 set çoğu tükeniş fakat bugün kalktım kolum ağrımıyor. Dün yaparken ve yaptıktan sonra feci yanıyor ve ağrıyordu iğne batırıyorlarmış gibiydi ama şimdi ağrı yok, neden olabilir?

Ağrı olması daha iyi değil ki. Olmaması daha iyi hatta niye ağrı çekmek isteyesin?

Yeni başlayınca hamlık olduğu için bir süre ağrır, 10-15 gün ara verince de aynı ağrılar olur. Düzenli spor yaptıkça ağrılar geçer çok nadiren ağrı olur yani ağrımaması gelişmiyor demek değildir.

Yeni başlayınca hamlık olduğu için bir süre ağrır, 10-15 gün ara verince de aynı ağrılar olur. Düzenli spor yaptıkça ağrılar geçer çok nadiren ağrı olur yani ağrımaması gelişmiyor demek değildir.
Bunu arada sırtımda yaşıyorum yeni hareketlere geçmeme rağmen ağrı pek olmadı ama yavaştan ağırlık arttırabiliyorum.

Bicepste ağrı dedikleri gibi 1-2 hafta hamlıktan ağrır sonra baya ağır girip- drop set yaparsan ağrı değilde sızlar.

Bende 4 aydır spor yapıyorum. İlk zamanlarda daha kasların ham olduğu için öyle oluyor sonradan alışıyor yukarıda arkadaşın dediği gibi

Formu doğru yapıp, düzgün ROM ile yapıyorsan hissiyat önemli değil fakat bunları yapmıyorsan ağrımaması normal. Vücudun antrenmanlara alıştığı için artık hissetmiyorsundur veya az hissediyorsundur belki de.

Ne için ağrıması gereksınkı spora yenı basladıgında kaslar ham oldugu ıcın agrı cekersın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı