Biceps curl yerine z bar curl yada bar curl olabilir. Ben Z bar'da daha iyi gelişim almıştım. Ekstra olarak 3 set 10 tekrar diye kendini 10 sete ayarlama. Örneğin 6-10 arası hedefle, 6 tekrarlık ağırlık seç 10 olana kadar devam et, 10 olunca ağırlığı yükselt. Birde her antranmada 1 fazla yapmayı hedefleyebilirsin, biceps küçük kas grubu olduğundan dolayı progressive overload'da her hafta ağırlık arttırmak kolay olmuyor. Yapma sırası olarak Z Bar curl, Preacher curl, Hammer curl şeklinde yap bence. Bir de 3 hareket bence fazla olabilir Preacher çıkarilabilir, salonda bi hocada öyle demişti ve şuan Şahan Yağcının programı kullanıyorum orda da 2 hareket var biceps için.Haftada 2 defa her biri 3 set 10 tekrar olarak uyguluyorum. Sizce program nasıl?
Hammer curl.
Biceps curl.
Preacher curl.
Hangi hareketleri yapıyorsun biceps için?Biceps curl yerine z bar curl yada bar curl olabilir. Ben Z bar'da daha iyi gelişim almıştım. Ekstra olarak 3 set 10 tekrar diye kendini 10 sete ayarlama. Örneğin 6-10 arası hedefle, 6 tekrarlık ağırlık seç 10 olana kadar devam et, 10 olunca ağırlığı yükselt. Birde her antranmada 1 fazla yapmayı hedefleyebilirsin, biceps küçük kas grubu olduğundan dolayı progressive overload'da her hafta ağırlık arttırmak kolay olmuyor. Yapma sırası olarak Z Bar curl, Preacher curl, Hammer curl şeklinde yap bence. Bir de 3 hareket bence fazla olabilir Preacher çıkarilabilir, salonda bi hocada öyle demişti ve şuan Şahan Yağcının programı kullanıyorum orda da 2 hareket var biceps için.
Z-bar Curl ve Hammer curl yapıyorum ben.Hangi hareketleri yapıyorsun biceps için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.