Big Sur'a geçen var mı?

Ben kurali 5 gun oldu, memnunum ancak tek şikayet ettiğim şey UI biraz yavaşladı. Belki de Adobe programları daha güncellenmediğinden dolayı belki yavaşlık oluyor olabilir, ancak ben bu yazıyı yazarken bile bir kaç milisaniyelik bir gecikme hissediyorum. Sanırım bir ara bir restart yapsam daha iyi olacak gibi.

Catalina'ya geri dönmek icin bildigim kadari ile tamamen formatlanmasi gerekiyor. Disk Management'dan disk'i erase yapip, sonra yeniden ayni HDD'ye kurulum gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kurali 5 gun oldu, memnunum ancak tek sikayet ettigim şey UI biraz yavasladi. Belki de Adobe programlari daha guncellenmediginden dolayi belki yavaslik oluyor olabilir, ancak ben bu yaziyi yazarken bile birkaç milisaniyelik bir gecikme hissediyorum. Sanirim bir ara bir restart yapsam daha iyi olacak gibi.

Catalina'ya geri donmek için bildigim kadari ile tamamen formatlanmasi gerekiyor. Disk Management'dan Disk'i erase yapip, sonra yeniden ayni HDD'ye kurulum gerekir.

Teşekkür ederim ben de Logic Pro X kullanıyorum ve yavaşlama hissettim o yüzden yazdım.

Konu dışı olacak ama Safari varken neden Opera veya Chrome kullanıyorsunuz?

Opera'nın ayarlarının rahatlığı ve RAM'i çok daha az yediği için kullanıyorum.

Bugün MacBook Pro'mu Big Sur güncellemesine geçirdim ve tam iPad vari geldi. Sizden geçip de beğenen var mı? macOS Catalina'ya geçirmenin bir yolu var mıdır acaba?
keşke geçmeseydim dediğim tek güncelleme oldu xcode yavaşladı, bilgisayar daha yavaş açılıyor, saçma sapan takılmalar buglar oluyor ve pil yüzde göstergesi gitti catalina ya geri dönmeyi düşünüyorum...

Keşke geçmeseydim dediğim tek güncelleme oldu xcode yavaşladı, bilgisayar daha yavaş açılıyor, saçma sapan takılmalar buglar oluyor ve pil yüzde göstergesi gitti Catalina ya geri dönmeyi düşünüyorum...

Kesinlikle benim de öyle. Bu güncellemeyle Logic Pro X yavaşladı, dediğiniz gibi bilgisayar yavaş açılıyor.

Kesinlikle benim de öyle. Bu güncellemeyle Logic Pro X yavaşladı, dediğiniz gibi bilgisayar yavaş açılıyor.
Bilgisayarı hızlandırmak için cleanmymac uygulamasını yükledim başlarda biraz olsun hızlandırdı macbookumu ama tuhaf bir şekilde 5 gün sonra falan bilgisayarı daha da yavaşlattı şimdi catalina'ya geri döneyim diyorum ama üşeniyorum 😞

Güncellemenin oturması için bekleyebilirsiniz bence. Ben Hackintosh olarak kurulum yaptım. En sorunsuz kurulumum oldu, genel olarak da memnun kaldım. React Native ile beraber XCode ve Android Studio kullanıyorum. Catalina'dan geçişte bir yavaşlama göremedim.

Bugün MacBook Pro'mu Big Sur güncellemesine geçirdim ve tam iPad vari geldi.

Evet, gerçekten iPadOS gibi. O yöne doğru gidiyor zaten. Bir iki sürüm içinde dokunmatik desteği de gelecektir bana göre. Dokunmatik ekranlı MacBook'lar yakın. :)

Güncellemenin oturması için bekleyebilirsiniz bence. Ben Hackintosh olarak kurulum yaptım. En sorunsuz kurulumum oldu, genel olarak da memnun kaldım. React Native ile beraber xcode ve Android Studio kullanıyorum. Catalina'dan geçişte bir yavaşlama göremedim.

Evet, gerçekten ipados gibi. O yöne doğru gidiyor zaten. Bir iki sürüm içinde dokunmatik desteği de gelecektir bana göre. Dokunmatik ekranlı MacBook'lar yakın. :)

Ben şu an da sadece MacBook Pro'ma kurdum daha Hackintosh'uma kurulum gerçekleştirmedim yavaşlayacağından korktuğum için. Ama yavaş yavaş alışmaya başladığımdan sanırım ona da kurma vakti geldi. Sizin de bir şikayetiniz yok gibi görünüyor Hackintosh açısından, o zaman kolları sıvıyorum yavaştan :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı