Bıktım bu ahlaksızlıktan!

simdigeldim

Picopat
Katılım
8 Mayıs 2022
Mesajlar
304
Çözümler
4
Sadece son birkaç günde bile o kadar çok ahlaksızlıkla karşılaştım ki tam manasıyla bıktım. Ev bakan komşumuz var. Gittiği evleri anlatıyor. Bütün insanlar yalan söylüyor, çok yüksek fiyat verip günde en az 20 kişi arıyor diyorlarmış. Her gün fiyat değiştirmeler ve vaktinde gelmemeler...
Markete gidiyorum hemen birisi önüme geçmeye çalışıyor, yolu arabayla kapatıyorlar söylemeden sanki geçeceğimi görmüyormuş gibi açmıyorlar bir de.
Yazın gelmesiyle caddeler, düğün konvoylarıyla ve sokak düğünleriyle doldu. Şarkıları son ses açıyorlar ve rahatsız oluyorum.
Sokakta saldırgan köpekler var. Belediyeye şikayet ettim kontrol yapıldı diyor fakat gelen giden olmadı yine benzer cevaplar verdiler mesela bir kafe kaldırımı işgal ediyor sürekli. Belediye kontrol ettik ters bir durum yok dedi ama gelen giden yok bariz bir şekilde de kaldırımlar işgal ediliyor.
Yakınımızda park var, bu parkta mangal yasak olmasına rağmen hem mangal yakılıyor hem de ateş yakılıyor her yeri duman kaplıyor.
Kaldırımda yürürken bile üstüme üstüme yürüyenler oluyor. Kimse yol vermiyor. Esnaflar zaten insanları taciz etmekle meşgul.
Çocuklar sürekli bağırıyor. Pislettikleri yerler için aileleri bir şey demiyor.
Çöpler her yerde, düzgünce çöpe atan pek yok.
Bunlar sadece dün gördüğüm sorunlar. Böyle niceleri var bütün sorunları saymaya kalksam saatler alır belki de.

Bıktım bu ahlaksızlıklardan. Zaten uzun yıllardır hep yurt dışına gitmek istiyordum, artık kesin gitmeliyim diyorum. Okulum bittiğinde ilk hedefim yurt dışından bir iş bulmak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de yaşadığın sürece bunlar hep olacak olmaya devam edecek, eğer bunlara fazla takılırsan kendini deprosyana bile sokar hastalıklarla uğraşırsın buna emin ol, söylediklerine katılmakla ve kendimde rahatsız olmama rağmen biraz dolu tarafından bakmaya çalış, en azından yurt dışına gidebilene kadar.
 
Çok üzüldüm okurken kendime sordum yeni dunya düzeni bu mu diye. Hayattan keyif alın size dokunmayan şeylere karışmayın. Tatile gidip kafanızı toparlayın. Siz gelecegin neslisiniz bize saglıklı saglam zihinlerlazım.
 
Rahatla kanka.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Biraz da yaşadığınız bölgeye bağlı hocam bu, İstanbul falan cehennem oraya girmiyorum bile.

Evet İstanbul cehennem fakat diğer bölgelerinde çok parlak olduğunu düşünmüyorum.

Çok üzüldüm okurken kendime sordum yeni dunya düzeni bu mu diye. Hayattan keyif alın size dokunmayan şeylere karışmayın. Tatile gidip kafanızı toparlayın. Siz gelecegin neslisiniz bize saglıklı saglam zihinlerlazım.

Çoğunlukla evdeyim zaten birkaç sene sonra yurt dışında olurum muhtemelen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı