Biliyorum yeri burası değil ama şuan müsait olmadığımda hastaneye gidemiyorum. Bugün bilek güreşi turnuvamız vardı sol elde 1 kişiyi aldım diğer kişiyi ile çıktık sahaya. Ellerimizi tutuşturduk "Ready Go!" dedikten sonra tüm gücümü koydum. Sağa doğru yöneliyorum yöneliyorum zar zor gidiyor sonra küçük bir boşluğumu buldu adam ve bileğini çevirip kendi sağına doğru gövdesi ile yatmaya başladı. Tam o sıra hakem durdurdu. Benim de sanki önümde çizgi gibi bir şey belirdi ve bileğime ağrı girdi çıkmış gibi bir ağrı. Çünkü benim elim solda gövdem sağda direk bilek gidiyor. Adama uyarı verdiler neden basıyorsun bir anda diye kolu gitseydi ne yapardın falan filan sonra ben o heyecan ile ne olduğunu unuttum. Sayıyı bana verdi sonra ama 1 kişi ile daha yapsaydım ve kazansaydım 3. oluyordum fakat sol ile yapacaktık bu yüzden yapamazdım. Sonra bileğime buz koyup götürdüler. Aşağı doğru bükünce bileğimi ağrıyor. Sola doğru azcık yatırınca feci ağrıyor. Kolumu sağa çevirip bükmeye çalışırsam fena ağrıyor. Neden büküyorsun bükme demeyin çünkü müsabakalarda bükmemiz gerekiyor. Sizce incinme midir yoksa çıkık mı? Sağ elime göre çok az bir yükseklik var.