Bilek ve ön kol ağrısı

HxL06

Kilopat
Selamlar şu son 3 haftadır Aim Lab'te antrenman yapıyorum 2 playlist bitimi keyfime göre grindshotta 100k ulaşmayı hedefliyordum ara sıra bileğim agrıyordu ama önemsenmeyecek kadardı. Ama şu 3 gündür bilek ve ön kolda ağrı söz konusu. Kolumu ve bileğimi rahat kullanabiliyorum uyuşma yok bir şeyleri kaldırabiliyorum işlev konusunda sıkıntı yok ama fareyi kullanmakta sıkıntı çekiyorum parmaklarımı gerdiğimde bilek ve kolumdaki kaslar sanki tüm gün kullanmışım gibi bir his ve ağrı oluşuyor tahminim yanlış duruş ve tutuş ayrıca antrenmanları da fazla hızlı ve molasız yapıyor olmam. Ağrının olduğu ilk günden şu ana kadar fare kullanmadım ve zorlanabileceğim şeyleri yapmadım. Asıl danışmak istediğim şey karpal tünel sendromu olabilir mi ? 3 gündür ilerleme ve gerileme yok ilk 3 parmakta uyuşmada yok ama tedirgin olmaya başladım. Şu an hastaneler ne durumda bilmiyorum ama eğer randevu alma imkanım olursa bu yazıdan sonra randevu içinde uğraşacağım genel olarak bir sıkıntım yok ama o kasları özellikle kullandığım zaman ağrıyı ve yorgunluğu hissediyorum özellikle fare ile Aim Lab'teki gibi belli başlı bilek hareketleri yaptığımda daha belirgin oluyor. Biraz uzun ve karmaşık yazdıysam kusura bakmayın aklıma gelen her durumu yazmak istedim şimdiden fikir ve önerileriniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı