Bilgisayar 1 Yıl İçerisinde 4 Defa Arıza Verdi

kerem_34

Kilopat
Arkadaşlar mesele başlıktan belli. Bilgisayarım 1 yıl içinde 4 arıza verdi. Yetkili servis bir yıl içinde 4 arıza verirse değişim olduğunu belirtti. Fakat ben bilgisayardan memnun değilim. İade edilebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar mesele başlıktan belli. Bilgisayarım 1 yıl içinde 4 arıza verdi. Yetkili servis bir yıl içinde 4 arıza verirse değişim olduğunu belirtti. Fakat ben bilgisayardan memlun değilim. İade edilebilir mi?
14 gün içinde iade etmen gerekiyordu. Eğer ürün bozuksa yaparlar. Garantisi duruyor ise. Onun dışında iade edemessin.

14 gün içinde iade etmen gerekiyordu. Eğer ürün bozuksa yaparlar. Garantisi duruyor ise. Onun dışında iade edemessin.
Benim kadar yetkili servis de zarar etti. servisten geldiği anda bozuluyor. Sizce sıkıntı nedir. 3 kere ekran kartı değiti şuan 4.arızasını verdi.

Aynı arızadan bir yılda dört; iki yıl içerisinde altı kez arızalanırsa paranı geri alabilirsin.
İşte istediğim cevap.

Cevap yazan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı