Çözüldü Bilgisayar 1050 Ti ekran kartını görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emrqzzc

Centipat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
1050Tİ
İşlemci
ryzen 3 3200g
Merhaba, çok başımı ağrıtan bir hatayla karşı karşıyayım;
Bilgisayarımda 1050 Ti Ekran kartı Ryzen 3 3200G işlemci var fakat, ekran kartını görmeyip ekran kartı yerine hiç bilmediğim "AMD Vega8" adında garip bir ekran kartını gösteriyor, Tamirciye götürdük, kablolularına baktırdık herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler. Sorun sanırım BIOS kaynaklı, nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile silip tekrar kurmayı deneyin.

Hocam F7'ye basıyorsunuz degil mi?

Bu destek açmak için siz kapatacaksınız."Enabled" olması lazım sizde. "disabled" yaparak kaydedebilirsiniz fakat kapatmak için bu kadar ugraştıktan sonra işe yaramazsa

DDU nedir, biraz açıklar mısınız ?

Evet.

Asus sitesine giremiyorum

ASUS sitesine giremiyorum

1. sistemi açın ve ardından BIOS'a girmek için hemen klavyedeki "del" tuşuna basın [EZ Modu]
2.BIOS gelişmiş moduna girmek için [F7] tuşuna basın.
3.[Advenced] sayfasına ve ardından [NB configuration] seçeneğine tıklayın.
4.[IGFX Multi-Monitor] seçeneğine tıklayın ve [disabled] olarak ayarlayın.
5.[F10] tuşuna basın ve değiştirdiğiniz seçenekleri kaydetmek için [OK] öğesine tıklayın.

Bundan önce DDU ile driverleri sildim. Şimdide aygıt yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor duvara kafa atıcam

Bulamadıysanız farklı çözüm olarak dahili ekran kartınıza Aygıt Yöneticisi'nden sağ tıklayıp "devre dışı bırak" seçeneğini deneyebilirsiniz.

Bundan önce DDU ile sürücüleri sildim. Şimdide aygıt yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor duvara kafa atacağımEki Görüntüle 1975858

Tamam güzel ekran kartınızı görüyor demek bu En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin sitesinden manuel sürücü arama kısmına ekran kartınızın özelliklerini girip sürücüyü kurun. En alttaki indirme türünü "Game Ready sürücüsü" yapın.

Şimdi sürücüyü kuruyorum sonra bahsettiğiniz BIOS ayarını deneyeceğim olmazsa bileklerimi kesmeyi düşünüyorum 2 haftadır aralıksız bununla uğraşıyorum.

Şimdi sürücüyü kuruyorum sonra bahsettiğiniz BIOS ayarını deneyeceğim olmazsa bileklerimi kesmeyi düşünüyorum 2 haftadır aralıksız bununla uğraşıyorum.
daha öncesinde ekran kartınızı kullanıyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…