Merhaba, çok başımı ağrıtan bir hatayla karşı karşıyayım;
Bilgisayarımda 1050 Ti Ekran kartı Ryzen 3 3200G işlemci var fakat, ekran kartını görmeyip ekran kartı yerine hiç bilmediğim "AMD Vega8" adında garip bir ekran kartını gösteriyor, Tamirciye götürdük, kablolularına baktırdık herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler. Sorun sanırım BIOS kaynaklı, nasıl çözebilirim?
Hocam BIOS sürümünüzü güncellemek en faydalısı bu durumdan sonra veya bilgisayarcıya tekrar götürüp farklı bir sistemde ekran kartınızı denetebilirsiniz. Eve geçmem lazım 1-2 saat içerisinde dönerim.
Hocam BIOS sürümünüzü güncellemek en faydalısı bu durumdan sonra veya bilgisayarcıya tekrar götürüp farklı bir sistemde ekran kartınızı denetebilirsiniz.Eve geçmem lazım 1-2 saat içerisinde dönerim.
Şükürler olsun hallettim HDMI kablosu ekran kartına bağlı değilmiş, bi saattir bir kablo için uğraşıyomuşuz desteklerin ve yardımların için teşşekür ederim dostum, cansın..
Bilgisayarcıya götürdük, biosuda güncelleştirdik hatta eve gidince normal şekilde bilgisayarı açın düzelir dediler hatta 80TL para ödedik ona rağmen.
A
Şükürler olsun hallettim HDMI kablosu ekran kartına bağlı değilmiş, bi saattir bir kablo için uğraşıyomuşuz desteklerin ve yardımların için teşşekür ederim dostum, cansın..
hocam başta sormuştum nereye bağlı diye baştaki o mesajımı bulup üç noktasından çözüm diye işaretlerseniz başkaları boşuna bakmasın konuya. İyi Akşamlar dilerim
hocam başta sormuştum nereye bağlı diye baştaki o mesajımı bulup üç noktasından çözüm diye işaretlerseniz başkaları boşuna bakmasın konuya. İyi Akşamlar dilerim