Çözüldü Bilgisayar 9-10 dakikada zor açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

268227

Kilopat
Bilgisayar, görseldeki gibi bir haftadır siyah ekranda 10 dakikaya yakın süre bekleterek açılmaya başladı. Şimdiyse yükleniyor ekranı geçtikten sonra siyah ekranda kalıyor ve açılmıyor. Yardım eder misiniz, sorun nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_20201018_165650.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 193
Çözüm
Windows 7 kurmanızı tavsiye etmem 10 yıllık işletim sistemi kendisi. Windows 8.1 ya da Windows 10 kurmanızı tavsiye ederim.
İki komutu da girdim ne anlama geliyor bu ?

Dosya Ekleri

• IMG_20201018_192132.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20201018_192041.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 60
dis
HDD kullanmayı acilen bırakmalısın
Ah be para var da biz mi sistem toplamıyoruz.
Diskdrive get status komutunu girdim hepsi OK gözüküyor.

Disk yazmaya karşı korumaya almış kendini. Sadece Chkdsk yazmayı deneyiniz. Bozuk dosyalar bulmuş olmalı Sfc işlemi ama yazma koruması olduğu için gerekli dosyaları değiştiremiyor olmalı.

Format atmadan çözülmeyecek gibi görünüyor. Format atmanız lazım.
Format bile çözmeyebilir bir ihtimal. Disk bozulmuşsa böyle bir hata alabilirsiniz.

Format atmadan çözülmeyecek gibi görünüyor. Format atmanız lazım.
USB hazırlıyorum şu an. Sistem özelliklerim çok kötü acaba Windows 7 yüklesem bir sorun teşkil eder mi ? Microsoft desteğini çekmişti sanırsam 7'den. Yüklemeli miyim sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…