Bilgisayar, görseldeki gibi bir haftadır siyah ekranda 10 dakikaya yakın süre bekleterek açılmaya başladı. Şimdiyse yükleniyor ekranı geçtikten sonra siyah ekranda kalıyor ve açılmıyor. Yardım eder misiniz, sorun nedir?
Başarısız olacak normal olarak. O ekrandan gelişmiş seçeneklere tıklayarak giriniz. O ekranı tam olarak hatırlamıyorum biraz karıştırın CMD ekranını bulursunuz. Olmadı ekranların fotoğrafını paylaşırsınız.
Başarısız olacak normal olarak. O ekrandan gelişmiş seçeneklere tıklayarak giriniz. O ekranı tam olarak hatırlamıyorum biraz karıştırın CMD ekranını bulursunuz. Olmadı ekranların fotoğrafını paylaşırsınız.
Gelişmiş seçeneklere girin. Sistem geri yükleme noktasını kapaymadıysanız geri yükleme yapmayı deneyiniz. Cmd'yi açabiliyorsanız o ekranda yani komut sistemini Sfc/Scannow ve Chkdsk /f /r komutlarını deneyiniz.
Disk yazmaya karşı korumaya almış kendini. Sadece Chkdsk yazmayı deneyiniz. Bozuk dosyalar bulmuş olmalı Sfc işlemi ama yazma koruması olduğu için gerekli dosyaları değiştiremiyor olmalı.
Disk yazmaya karşı korumaya almış kendini. Sadece Chkdsk yazmayı deneyiniz. Bozuk dosyalar bulmuş olmalı Sfc işlemi ama yazma koruması olduğu için gerekli dosyaları değiştiremiyor olmalı.
USB hazırlıyorum şu an. Sistem özelliklerim çok kötü acaba Windows 7 yüklesem bir sorun teşkil eder mi ? Microsoft desteğini çekmişti sanırsam 7'den. Yüklemeli miyim sence ?