Bilgisayar açıldığında CMD penceresi açılıyor

efecan_37

Femtopat
Daha fazla  
PC'yi açtığımda CMD açılıyor ve bongonger uygulama bulunamadı gibi bir hata veriyor. Virüs bulaşmış olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-15 221042.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-15 221042.png
    115,1 KB · Görüntüleme: 32
  • Ekran görüntüsü 2025-02-15 220402.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-15 220402.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 33
cmd.exe sol tarafında genişletme tuşu var, ona bas; o genişletildikten sonra onun altında çıkan uygulamalara sağ tık yap Özellikler butonundan SS at.
Ayrıca alt taraflarda Utweb uygulaması var. Ona da aynı şekilde Özellikler diyerek SS at.

cmd.exe sol tarafında genişletme tuşu var, ona bas; o genişletildikten sonra onun altında çıkan uygulamalara sağ tık yap Özellikler butonundan SS at.
Ayrıca alt taraflarda Utweb uygulaması var. Ona da aynı şekilde Özellikler diyerek SS at.
böyle bir uyarı verdi. Ayrıca utweb uygulamasının özellikler kısmı aktif deeğil

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-15 223208.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-15 223208.png
    110,6 KB · Görüntüleme: 30
Sanrım Regedit ile eklenmiş bir girdi ve yanlış yol girilmiş. Üst kısımda herhangi bir yere (Yayıncı gibi) sağ tıklayarak Başlangıç Tipi seçeneği ile nasıl başlatıldığını görebilirsin. Virüs bulaşmış gibi görünüyor.

Regedit ile eklenmişse yüksek ihtimal virüstür.

Sanrım Regedit ile eklenmiş bir girdi ve yanlış yol girilmiş. Üst kısımda herhangi bir yere (Yayıncı gibi) sağ tıklayarak Başlangıç Tipi seçeneği ile nasıl başlatıldığını görebilirsin. Virüs bulaşmış gibi görünüyor.

başlangıç türü kayıt defteri diyor. Onu devre dışı bıraktım. Tamamen nasıl silebiilirim? Kaspersky sorunu giderebilir mi?

microsoft windows kötü amaçlı yazılımları temizleme aracı ile taradım virüs bulunmadı. Cmdyi başlangıçta devre dışı bıraktım şimdilik sorun yok gibi. Hem pcde hiç sorun yok ( yavaşlama vs.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı