Denedim. Sorun çözüldü ancak açtığımda tekrar cmd açılıyor. Virüs bulaşmış olabilir mi acaba?Başlangıç sekmesinden CMD'yi devre dışı bırakabilirsin.
Atsan anlayacağız, virüsü koklayarak buluyoruz sanırım?Görev Yöneticisi > Başlangıç sekmesinden ekran görüntüsü at.
attımAtsan anlayacağız, virüsü koklayarak buluyoruz sanırım?
Ayrıca cmd açıldığında bu uyarıyı veriyorAtsan anlayacağız, virüsü koklayarak buluyoruz sanırım?
böyle bir uyarı verdi. Ayrıca utweb uygulamasının özellikler kısmı aktif deeğilcmd.exe sol tarafında genişletme tuşu var, ona bas; o genişletildikten sonra onun altında çıkan uygulamalara sağ tık yap Özellikler butonundan SS at.
Ayrıca alt taraflarda Utweb uygulaması var. Ona da aynı şekilde Özellikler diyerek SS at.
başlangıç türü kayıt defteri diyor. Onu devre dışı bıraktım. Tamamen nasıl silebiilirim? Kaspersky sorunu giderebilir mi?Sanrım Regedit ile eklenmiş bir girdi ve yanlış yol girilmiş. Üst kısımda herhangi bir yere (Yayıncı gibi) sağ tıklayarak Başlangıç Tipi seçeneği ile nasıl başlatıldığını görebilirsin. Virüs bulaşmış gibi görünüyor.
Regedit ile eklenmişse yüksek ihtimal virüstür.
microsoft windows kötü amaçlı yazılımları temizleme aracı ile taradım virüs bulunmadı. Cmdyi başlangıçta devre dışı bıraktım şimdilik sorun yok gibi. Hem pcde hiç sorun yok ( yavaşlama vs.)Sanrım Regedit ile eklenmiş bir girdi ve yanlış yol girilmiş. Üst kısımda herhangi bir yere (Yayıncı gibi) sağ tıklayarak Başlangıç Tipi seçeneği ile nasıl başlatıldığını görebilirsin. Virüs bulaşmış gibi görünüyor.
Regedit ile eklenmişse yüksek ihtimal virüstür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.