Roronoa Zoro
Hectopat
Bilgisayarı açınca Windows başlatılmadan önce ;
diye seçenekler çıkıyor. B tuşuna 2 kez ard arda basınca windows başlatılıyor fakat biraz geç açılıyor. Açıldıktan sonra Windows çalışıyor ama PC'yi ister kapatayım, ister yeniden başlatayım, farketmiyor; açılınca tekrar aynı şeçenekler karşıma çıkıyor...
Bunun bir çözümü var mı ? Varsa yardımcı olur musun ? PC'yi böyle kullanmamda sakınca var mı ? Böyle kullanmak istemiyorum. İşletim sistemim Windows 7 Professional 64 Bit.
Kod:
Windows 7 / vista / server (pointer)
windows 7 / vista / server
windows 7 / vista / server (debug - pointer )
windows 7 / vista / server (debug)
windows 7 vista / server (no slıc - pointer
windows 7 / vista / server (no slic)
windows nt / 2000 / xp
Enter command line.
Use the yukarı ok tuşu and aşağı ok tuşu keys to highlight an entry, pres enter or 'b' to boot, press 'e' to edit the commands before booting or 'e' for a command line:
diye seçenekler çıkıyor. B tuşuna 2 kez ard arda basınca windows başlatılıyor fakat biraz geç açılıyor. Açıldıktan sonra Windows çalışıyor ama PC'yi ister kapatayım, ister yeniden başlatayım, farketmiyor; açılınca tekrar aynı şeçenekler karşıma çıkıyor...
Bunun bir çözümü var mı ? Varsa yardımcı olur musun ? PC'yi böyle kullanmamda sakınca var mı ? Böyle kullanmak istemiyorum. İşletim sistemim Windows 7 Professional 64 Bit.