Baktım şimdi başlar başlamaz 4 derecede çalışmaya ayarladım ama hala ışıkları kapanıp duruyor sonra devam ediyor gerisinde durmuyor normal galiba. Teşekkür ederim cevaplarınız için.BIOS'ta fan soğutma performansını nasıl seçtiniz? O ilk testten sonra durmuyorsa çalışırken normaldir.
Belirttiğim gibi işlemci fanım açılışta 1 2 saniye çalışıp sonrası 1 saniye kadar duruyor ve tekrar çalışıyor bu normal mi?
Normaldir hocam laptop modeline göre olabilir boot sırasında. Boot sırasında her şey olabilir fanlara çok takmayın. Kullanımda normase sorun yok.
Hiç seçmemiştim şimdi girip bakayım.BIOS'ta fan soğutma performansını nasıl seçtiniz? O ilk testten sonra durmuyorsa çalışırken normaldir.
Masaüstü için de aynı cevap geçerli aşağı yukarıYok laptop değil masaüstü. Eskiden kalmış düzeltmeyi unutmuşum pardon hocam.
Hiç seçmemiştim şimdi girip bakayım.
Baktım şimdi başlar başlamaz 4 derecede çalışmaya ayarladım ama hala ışıkları kapanıp duruyor sonra devam ediyor gerisinde durmuyor normal galiba. Teşekkür ederim cevaplarınız için.BIOS'ta fan soğutma performansını nasıl seçtiniz? O ilk testten sonra durmuyorsa çalışırken normaldir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.