jeazer Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tandır Boys Co-Founder 16 Ağustos 2023 #1 Bilgisayar açılırken böyle bir şey geliyor 10 saniye sayıp bilgisayar açılıyor fakat bazen bilgisayar açıldığında öyle bir yavaş oluyor ki sanki 90'lardan kalma bir bilgisayar gibi. Çözümü nedir? Format mı atmalıyım?
Bilgisayar açılırken böyle bir şey geliyor 10 saniye sayıp bilgisayar açılıyor fakat bazen bilgisayar açıldığında öyle bir yavaş oluyor ki sanki 90'lardan kalma bir bilgisayar gibi. Çözümü nedir? Format mı atmalıyım?
Walenss Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 151 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 16 Ağustos 2023 #11 jeazer dedi: Eki Görüntüle 1904996 bir de böyle oluyor eklemek istedim Eki Görüntüle 1905003 Genişletmek için tıkla... sfc / scannow bu şekilde yazmalısınız. Komutu çalıştıramamışsınız. Artı 0 Eksi
jeazer dedi: Eki Görüntüle 1904996 bir de böyle oluyor eklemek istedim Eki Görüntüle 1905003 Genişletmek için tıkla... sfc / scannow bu şekilde yazmalısınız. Komutu çalıştıramamışsınız.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2023 #12 Abdul0234 dedi: Hocam görüntü biriminin sürücüsü zarar görmüş. Aynısı bende de oldu. Görüntü biriminin sürücüsünü silip tekrar kursun. Genişletmek için tıkla... Bende öyle yapınca çözülüyordu, ertesi günü geri geliyordu zaten. Artı 0 Eksi
Abdul0234 dedi: Hocam görüntü biriminin sürücüsü zarar görmüş. Aynısı bende de oldu. Görüntü biriminin sürücüsünü silip tekrar kursun. Genişletmek için tıkla... Bende öyle yapınca çözülüyordu, ertesi günü geri geliyordu zaten.
KS KS jeazer Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tandır Boys Co-Founder 16 Ağustos 2023 #13 sukuterkopke dedi: Bende öyle yapınca çözülüyordu, ertesi günü geri geliyordu zaten. Genişletmek için tıkla... Görüntü birimi nedir hocam zaten PC'yi 0 aldım sürekli bir problem çıkıyor dün akşam durduk yere bam diye kapandı bir sıkıntı mı var PC'de. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Bende öyle yapınca çözülüyordu, ertesi günü geri geliyordu zaten. Genişletmek için tıkla... Görüntü birimi nedir hocam zaten PC'yi 0 aldım sürekli bir problem çıkıyor dün akşam durduk yere bam diye kapandı bir sıkıntı mı var PC'de.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2023 #14 jeazer dedi: görüntü birimi nedir hocam zaten pcyi 0 aldım sürekli bi problem çıkıyor dün akşam durduk yere bam diye kapandı bir sıkıntı mı var pcde Genişletmek için tıkla... Isınıyordur da o yüzden. Artı 0 Eksi
jeazer dedi: görüntü birimi nedir hocam zaten pcyi 0 aldım sürekli bi problem çıkıyor dün akşam durduk yere bam diye kapandı bir sıkıntı mı var pcde Genişletmek için tıkla... Isınıyordur da o yüzden.
Walenss Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 151 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 16 Ağustos 2023 #15 jeazer dedi: görüntü birimi nedir hocam zaten pcyi 0 aldım sürekli bi problem çıkıyor dün akşam durduk yere bam diye kapandı bir sıkıntı mı var pcde Genişletmek için tıkla... Sorun diskinizden kaynaklı, driverları düzgün yüklememiş de olabilirsiniz teker teker kontrol edeceğiz, puzzle gibi. Artı 0 Eksi
jeazer dedi: görüntü birimi nedir hocam zaten pcyi 0 aldım sürekli bi problem çıkıyor dün akşam durduk yere bam diye kapandı bir sıkıntı mı var pcde Genişletmek için tıkla... Sorun diskinizden kaynaklı, driverları düzgün yüklememiş de olabilirsiniz teker teker kontrol edeceğiz, puzzle gibi.
KS KS jeazer Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tandır Boys Co-Founder 16 Ağustos 2023 #16 sukuterkopke dedi: Isınıyordur da o yüzden. Genişletmek için tıkla... Isıdan olduğunu sanmıyorum oyun falan açık değildi zaten ısıdan kapansa 5 saat RDR oynadığım zaman kapanırdı. Walenss dedi: Sorun diskinizden kaynaklı, driverları düzgün yüklememiş de olabilirsiniz teker teker kontrol edeceğiz, puzzle gibi. Genişletmek için tıkla... Gerekirse baştan PC'yi kurarım hocam sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Isınıyordur da o yüzden. Genişletmek için tıkla... Isıdan olduğunu sanmıyorum oyun falan açık değildi zaten ısıdan kapansa 5 saat RDR oynadığım zaman kapanırdı. Walenss dedi: Sorun diskinizden kaynaklı, driverları düzgün yüklememiş de olabilirsiniz teker teker kontrol edeceğiz, puzzle gibi. Genişletmek için tıkla... Gerekirse baştan PC'yi kurarım hocam sıkıntı yok.
Walenss Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 151 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 16 Ağustos 2023 #17 jeazer dedi: Isıdan olduğunu sanmıyorum oyun falan açık değildi zaten ısıdan kapansa 5 saat RDR oynadığım zaman kapanırdı. Gerekirse baştan PC'yi kurarım hocam sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi vs yaptınız mı ? Artı 0 Eksi
jeazer dedi: Isıdan olduğunu sanmıyorum oyun falan açık değildi zaten ısıdan kapansa 5 saat RDR oynadığım zaman kapanırdı. Gerekirse baştan PC'yi kurarım hocam sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi vs yaptınız mı ?
KS KS jeazer Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tandır Boys Co-Founder 16 Ağustos 2023 #18 Walenss dedi: BIOS güncellemesi vs yaptınız mı ? Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi yapmamıştım sanırım Artı 0 Eksi
Walenss dedi: BIOS güncellemesi vs yaptınız mı ? Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi yapmamıştım sanırım
Walenss Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 151 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 16 Ağustos 2023 #19 jeazer dedi: BIOS güncellemesi yapmamıştım sanırım Genişletmek için tıkla... Tamam disk taramadan başlayın, CMD ye sfc / scannow komutunu yapıştırıp bir çalıştırın. Artı 0 Eksi
jeazer dedi: BIOS güncellemesi yapmamıştım sanırım Genişletmek için tıkla... Tamam disk taramadan başlayın, CMD ye sfc / scannow komutunu yapıştırıp bir çalıştırın.
KS KS jeazer Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tandır Boys Co-Founder 16 Ağustos 2023 #20 Walenss dedi: Tamam disk taramadan başlayın, CMD ye sfc / scannow komutunu yapıştırıp bir çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Walenss dedi: Tamam disk taramadan başlayın, CMD ye sfc / scannow komutunu yapıştırıp bir çalıştırın. Genişletmek için tıkla...