Pismaniyee
Hectopat
Soru yukarıdaki gibi ama şifre masaüstüne geçmek için değil normalde şifrem yok. Bilgisayar açılırken mavi renkte şifre istiyor.
1 dakika bekler misinFotoğraf atar mısınız?
Beklerim.1 dakika bekler misin
Fotoğraf atar mısınız?
Nasıo fotoğraf atcağımıda bilmiyorum maalesef fakat ''enter setup password (anahtar işareti) var alttada tarih yazıyor.Beklerim.
Nasıo fotoğraf atcağımıda bilmiyorum maalesef fakat "enter setup password (anahtar işareti) var alttada tarih yazıyor.
Kalite kötü maalesef.Nasıo fotoğraf atcağımıda bilmiyorum maalesef fakat ''enter setup password (anahtar işareti) var alttada tarih yazıyor.
Eskidende olmuştu kendi kendine düzelmişti bu sefer öyle olmadıEvet. BIOS şifresi.
![]()
BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır?
Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasınıwww.technopat.net
Format atarak geçer mi?Evet. BIOS şifresi.
![]()
BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır?
Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasınıwww.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.