Çözüldü Bilgisayar açılırken VGA ve boot ışığı yanıyor fakat ekran gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

şükrü gün

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire Nitro+ Radeon RX 580
CPU: İntel Core i7-10700KF
Ekran: Vıewsonıc 27 VX2719-PC-MHD 1ms 240HZ 250 Nıts (Freesync G-Sync) Curved Monıtor
İşletim sistemi: Windows 11
Meslek
Serbest meslek
Anakart modelim: ASUS ROG STRIX B460-F Gaming PSU fişini söktüm, taktiktan sonra bu sorunla karşılaştım 😔

Dosya Ekleri

• IMG_20241129_234116.jpg
    IMG_20241129_234116.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20241129_234320.jpg
    IMG_20241129_234320.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 24
Çözüm
Tamirciye götürün statik elektrik kisa devre yaptırabilir.

Statik elektrik yok tamire yolladım sorun ekran kartında çıktı içindeki veriyi siliyormuş yazılımı ile oynanmış.

Anakart modelim: ASUS ROG STRIX B460-F Gaming PSU fişini söktüm, taktiktan sonra bu sorunla karşılaştım 😔

Sorun ekran kartındaymış WattMan hatası veriyormuş yazılımı ile oynamışlar.

RAM'leri çıkartın sari yerini silgiyle silip RAM soketine üfleyin ondan sonra farklı soketlere takın işlemci soğutucusun alttan bastirin işlemci tam oturmamış olabilir bunlarda olmuyorsa BIOS pilini çıkartın 10-15dk sonra geri takın eğer yine de devam ediyorsa hata ekran kartinizla alakalı olabilir.

Anakartı sıfırlar. Bazen durduk yere BIOS sıkıntı çıkarabilir.

Hocam ben bir kere denedim fakat aynı durum yaşanmıştı denerim son çare olarak.

Bazen BIOS yüzünden görüntü vermeyebilir ben ErP açtığım diye görüntü gelmedi BIOS sifirlamak son çaremdi.

Denerim.

Anakartı sıfırlar. Bazen durduk yere BIOS sıkıntı çıkarabilir.

Hocam denedim ama durum aynı.

Bazen BIOS yüzünden görüntü vermeyebilir ben ErP açtığım diye görüntü gelmedi BIOS sifirlamak son çaremdi.

Hocam aynı sorun neden?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı