Bilgisayar açılırken Windows logusunda kaldı

Pismaniyee

Hectopat
Bazı konulara baktım HDD iyi değil diyorlar aylar önce %19 çıkmıştı HDD durumu. Bilgisayar aniden dondu oyunu açınca (korsan değil). Sonra yeniden başlattım Windows logosu vardı klavyenın ışıkları çalışmıyordu düğmeye 1 kere basınca hızlıca kapandı böyle bir şey olmuyordu. Sonra güncelleme yaptı sorun nerede?

Kanka HDD ölmüş. Aynı durum 2 ay önce başıma geldi. Açılmıyordu arada açılsa bile çok yavaştı. Bir şekilde açılırsa dosyaları kopyalayıp hemen SSD al fark çok büyük.

Artı -1 Eksi
Kanka HDD ölmüş. Aynı durum 2 ay önce başıma geldi. Açılmıyordu arada açılsa bile çok yavaştı. Bir şekilde açılırsa dosyaları kopyalayıp hemen SSD al fark çok büyük.
1 kere oldu şuana kadar harddisk 5-6 yıllık felan işimi görüyor kaç ay daha dayanır kışı bitirir mi?

%19 çok düşük bir rakam.
HDD ölmüş olabilir, başka bir HDD veya benzeri şey takın ve sorun ondan mı görün.

%19 çok düşük bir rakam.
HDD ölmüş olabilir, başka bir HDD veya benzeri şey takın ve sorun ondan mı görün.
1 kerelik oldu oda güncelleme yüzünden olabilir herhalde arada yeniden başlatıyor ya güncelleme yaparken bende herhalde panik yapıp kapattım.

1 kere oldu şu ana kadar hard disk 5-6 yıllık falan işimi görüyor kaç ay daha dayanır kışı bitirir mi?

Kullanımınıza göre değişir.
Şu an çalışıyorsa fazla indirme falan yapmayın vb şeyleri yapmayınki dayansın.
Ama gene de kışı atlatamayabilir bence yenisini alın direk, 300TL'ye 1TB'ler var.

Kullanımınıza göre değişir.
Şu an çalışıyorsa fazla indirme falan yapmayın vb şeyleri yapmayınki dayansın.
Ama gene de kışı atlatamayabilir bence yenisini alın direk, 300TL'ye 1TB'ler var.
Link? SSD de olur uyguna varsa 500 GB.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…