Bilgisayar açılırken Windows logusunda kaldı

Pismaniyee

Hectopat
Bazı konulara baktım HDD iyi değil diyorlar aylar önce %19 çıkmıştı HDD durumu. Bilgisayar aniden dondu oyunu açınca (korsan değil). Sonra yeniden başlattım Windows logosu vardı klavyenın ışıkları çalışmıyordu düğmeye 1 kere basınca hızlıca kapandı böyle bir şey olmuyordu. Sonra güncelleme yaptı sorun nerede?

Bazı konulara baktım HDD iyi değil diyorlar aylar önce %19 çıkmıştı HDD durumu. Bilgisayar aniden dondu oyunu açınca (korsan değil). Sonra yeniden başlattım Windows logosu vardı klavyenın ışıkları çalışmıyordu düğmeye 1 kere basınca hızlıca kapandı böyle bir şey olmuyordu. Sonra güncelleme yaptı sorun nerede?

Kanka HDD ölmüş. Aynı durum 2 ay önce başıma geldi. Açılmıyordu arada açılsa bile çok yavaştı. Bir şekilde açılırsa dosyaları kopyalayıp hemen SSD al fark çok büyük.

Artı -1 Eksi

%19 çok düşük bir rakam.
HDD ölmüş olabilir, başka bir HDD veya benzeri şey takın ve sorun ondan mı görün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı