Bilgisayar açılırken Windows logusunda kaldı

Pismaniyee

Hectopat
Bazı konulara baktım HDD iyi değil diyorlar aylar önce %19 çıkmıştı HDD durumu. Bilgisayar aniden dondu oyunu açınca (korsan değil). Sonra yeniden başlattım Windows logosu vardı klavyenın ışıkları çalışmıyordu düğmeye 1 kere basınca hızlıca kapandı böyle bir şey olmuyordu. Sonra güncelleme yaptı sorun nerede?

Bende lisans vardı zaten Windows 10 ücretsiz indirilmiyor mu? Ben lisansı kullandım yeni diskde kullanamayacağım mı?

Bilmiyorum direk firmanın sitesinden alırsanız belki sizin için kurarlar.
Windows 10 ücretsiz değil, Home ve Pro versiyon için absürt rakamlar isteniyor.
Lisansı tek seferlik key olarak aldıysanız kullanamazsınız ama hesaba direk ekledi iseniz kullanabilirsiniz veya çok seferli kullanımlık keyse.

Bilmiyorum direk firmanın sitesinden alırsanız belki yaparlar.
Windows 10 ücretsiz değil, Home ve Pro versiyon için absürt rakamlar isteniyor.
Lisansı tek seferlik key olarak aldıysanız kullanamazsınız ama hesaba direk ekledi iseniz kullanabilirsiniz veya çok seferli kullanımlık keyse.
Anakart değişmediği sürece lisans gitmiyormus cevabı buldum ama ben freedos'u nasıl yapcam anlamıyorum yanlış birşey yaparım diye korkuyorum :(

Anakart değişmediği sürece lisans gitmiyormus cevabı buldum ama ben FreeDOS'u nasıl yapacağım anlamıyorum yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum :(

Direk 2.ci HDD'yi takın ve PC kurtarma kısmından PC'yi sıfırlayın ve sıfırlama işleminde iken 0'dan Windows indir yapıp ve yedekle yaparak yeni HDD'yi seçin.
İşlem bitince zaten yeni aldığınız HDD de Windows kurulu olacak ve bütün her şeyi ona yedekleyerek onu eski HDD gibi kullanacaksınız.
Ama eski HDD cörtlerse işin daha zahmetli olur, o yüzden cörtletmeden önce halledin derim (gene de zor değil zahmetli olanda)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı