Çözüldü Bilgisayar açılırken yavaş açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

reepawn

Centipat
Daha fazla  
10dk oyun inme süresi kalmıştı bende markete gittim. Geldiğimde bilgisayar donmaya başladı çok zor 1 saniyede 1 2 FPS görüyordum sonra Microsoft Windows yanıt vermiyor hatasını gördüm sol altta sonra bilgisayarı kapattım yeniden açtığımda ise çok yavaş açılıyordu ve açıldığında ise otomatik onarıma falan giriyor veya açılıyor ama her şey çok yavaş ama öyle böyle yavaşlık yok, anlam veremiyorum. Kafayı yemek üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocamlar diskin içini temizleyip tekrar denedim ve sorun çözüldü, ilginiz için teşekkür ederim.
10dk oyun inme süresi kalmıştı bende markete gittim. Geldiğimde bilgisayar donmaya başladı çok zor 1 saniyede 1 2 FPS görüyordum sonra Microsoft Windows yanıt vermiyor hatasını gördüm sol altta sonra bilgisayarı kapattım yeniden açtığımda ise çok yavaş açılıyordu ve açıldığında ise otomatik onarıma falan giriyor veya açılıyor ama her şey çok yavaş ama öyle böyle yavaşlık yok, anlam veremiyorum. Kafayı yemek üzereyim.

Hocam nereye kadar açılıyor onu yazabilir ya da fotoğraf atarsanız ona göre sizse daha spesifik adımlar verebilirim.
Ayrıca diskiniz SSD mi HDD mi?

Hocam bu tarz döngüye girmeler genelde Windows'un sistem dosyaları çöktüğünde oluyor.

Gapmanız gereken şey şu: Başka bir bilgisayardan Microsoft'un sitesine girip "Medya Oluşturma Aracı"nı indiriyorsunuz. 8 GB'lık bir USB'ye Windows kurulum dosyasını yazdırıyorsunuz. Daha sonra bu USB ile bozuk bilgisayarı başlatıp, kurulum ekranı geldiğinde “bilgisayarı onar” > “Başlangıç Onarma” adımlarını takip ediyorsunuz. Sistem kendini toparlayabiliyorsa buradan düzelir.

Eğer işe yaramazsa, artık Windows tamamen göçmüş olabilir. O zaman yedeklerinizi alıp temiz kurulum yapmanız gerekir. Ama panik yapmayın, SSD görünüyorsa büyük ihtimalle donanımsal değil, yazılımsal bir problem.

Hep de işin sonu aynı yere çıkıyor oda format 3 hafta önce aynı bir durum yaşamıştım konularda var hatta gene format attım gene aynı durum ömrü gelmiş galiba bilgisayarın.
Teşekkür ederim yardımınız için yarın inşallah deneyeceğim.

Hocam dediğiniz gibi yapmış bulunmaktayım bilgisayarı onar yerini denedim olmadı onarımlar deneniyor ekranında yaklaşık 4 saat civarında kaldı e format deneyeyim dedim bu sefer de Windows yükleniyor %0 da kaldı ben ne yapmalıyım anlam veremedim.

a

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı