Anakart B450M S2H V2, RAM HyperX Fury. Surekli açılırken kendini resetliyor. Power kilidini açınca görüntü veriyor ama bazen görüntü gelmiyor. Tekrar aynı şeyi yapınca biraz bekleyip yine aynısını yapinca görüntü veriyor. Sebebi nedir acaba?
Kingston HyperX Fury HX432C16FB3A/8 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram ram bu arkadaşlar sorunu alan benim çok saçma anakartin destek listesindede yok bu ram sorun bundan mi acaba ?
Yazdigima gülmen mantiksiz sorunun RAM ile alakali oldugunu dusundugum için RAM'in tam ismini yazdim anakartin destek listesinde olmadigi için aldigim kisiyede soyledim geri yollamami kontrol edeceklerini soylediler sorun RAM ile alakali degilse bosyere yollamak istememiyorum kardeşim sana komik mi geldi?
Yazdigima gülmen mantiksiz sorunun RAM ile alakali oldugunu dusundugum için RAM'in tam ismini yazdim anakartin destek listesinde olmadigi için aldigim kisiyede soyledim geri yollamami kontrol edeceklerini soylediler sorun RAM ile alakali degilse bosyere yollamak istememiyorum kardeşim sana komik mi geldi?