Bilgisayar açılmıyor - Power düğmesine basıyorum hiç bir ışık yanmıyor

Kasanın çalışmadığı odadaki prizde başka cihazlar bağlı mı? Onlar çalışıyor mu?
Bir ihtimal kasa şans eseri açılmışta olabilir, kasayı tekrardan açılmadığı yere alıp açmayı dener misiniz? Daha sonra tekrardan açıldığı yere alıp deneyin.

Hayır prizde hiç bir cihaz bağlı değil. 2 3 kere açıldığı odada denedim acıldı fakat diğer odalara gittim açılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın açılmadığı odadaki prizlere başka bir şey taktığın zaman çalışıyor mu?
Çalışmadığı odada ekran, tv gibi bir şeyler yoksa kasayı neye bağlıyordun. Hiç bir şey anlamadım bu konudan.
Kasanın çalışmadığı prize madem bir saç kurutma makinası filan tak priz çalışıyor mu diye bak.

mrb arkadaşlar.
samsung laptop NP530U4c power tuşuna 2-3 kez basıncaya kadar açılmıyor.açılıncada BİOS-SET UP giremiyorum.bir fikri olan var mı?cevaplarsanız çok sevinirim:?????

Bilgisayarınızın tüm güç bağlantılarını kesin. Açma tuşuna 20-30 saniye basılı tutun. Statik elektriği bu şekilde atabilirsiniz. ;)
buyuksun baba, dediign gibi 30-40 saniye basili tuttum guc dugmesine laptaop in ve sonunda acildi, cok cok tesekkur ederim. Bundan sonra herhangi bir sorun olusurmu sence? yani bu acilmama hikayesi ve 30 saniye basili tuttuktan sonra acilan bu laptop ilerde herhangi bir sorun cikarirmi? yani kronik bir soruna isaretmiydi bu acilmama durumu.

Bende csgo oynarken monitör takıldı ve kapandı ondan sonra power düğmesine basiyorum işlemci fani ve pc fani dönüyor ve duruyor psuyu değiştirdim aynısı oldu napabilirim lütfen yardım edin ve fazla masraflı olmazsa sevinirim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı