Bilgisayar Açılmıyor

ByMoby

Kilopat
Katılım
7 Şubat 2019
Mesajlar
91
Çözümler
1
Dün sabah bilgisayar kilitlendi ve ekran donakaldı, klavyede capslock ışığı kapanmadı. PC'yi kapattım ve tekrar açılmadı. Dün akşam geldiğimde PC'yi açtım 5 6 saat sonra tekrar aynı şey oldu. Bu sabah açtım yaklasık 20DK sonra yine oldu. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Şimdiden teşekkürler.


Güç tuşuna bastığımda ekran gelmiyor, klavye ve mouse ışığı yanmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun bilgisayarı açtıktan belli bir süre sonra olduğuna göre ısınmadan ötürü olabilir, sıcaklık değerlerini kontrol edin bence.
Isınan parça yok sadece kuzey köprüsü ısınıyor ama oda normal diye biliyorum. İşlemci ve ekran kartı macununu geçen ay değiştirdim gayet iyi durumdalar.

Ayrıca PC kapalıyken yanı hiç ısınmamış haldeyken de açılmadığı oluyor
Güncel
Güç kaynağında bir sorun varmı yanık kokusu gibi.
Güç kaynağında çok hafif bi yanık kokusu var aslında
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı