Çözüldü Bilgisayar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Kazakhstan
Daha fazla  
Bilgisayarıma hep hava vururum. Bugünde vurayım dedim ama baktım ki işlemci tanının altındaki demir çok kirli. Söktüm demiri bezle silip geri taktım işlemcim de ona yapışık. Geri topladım bilgisayarı Power tuşuna basıyorum tepki yok neden? İşlemciyi yanlış mı taktım acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu nasıl anladınız kısa devre ile mi baktınız?

Klavye ile mousenin ışığı yanıyor.
Power tuşuna basıyorum tepki yok. Kolanya ile sildim pamuk ile ondan olmasın mı? Lütfen yardım edin.
Arkadaşlar işlemcinin çiplerini bir türlü oturtamıyorum ne yapmalıyım?

Termal macunu sürdüğümüz yerden bahsediyorsanız hep olası değil, çünkü sızıntı olsa termal macun da içine girebilir. Bilgisayarın tamamını söküp taktıysanız kabloları tekrar kontrol edin, yanlış bir montaj yapmış olabilirsiniz.
Ekran kartını söktüm. İşlemciyi söktüm onu tekrar söküp düzgün taktım. Birde egzoz fanı söktüm bunlar kısa devre yapar mı?

20200622_200013.jpg
ışıkları yanıyor klavye ve mousenin ne oldu buna şimdi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı