Bilgisayar açınca siyah ekranda kalıyor

Daha fazla  
Bilgisayarı açtığımda siyah ekranda kalıyor. Tech worm diye bir YT kanalından izleyerek yapıp açtığımda bilgisayar açılmıştı, işim bitince çıkmıştım. Bugün açtım aynı sorun vardı, bu sefer videodakileri yapsam bile sorun çözülmedi. Açılmıyor kasa nasıl yapacağım? Düğmeye bastığım zaman iki fanda dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı açtığımda siyah ekranda kalıyor. Tech worm diye bir YT kanalından izleyerek yapıp açtığımda bilgisayar açılmıştı, işim bitince çıkmıştım. Bugün açtım aynı sorun vardı, bu sefer videodakileri yapsam bile sorun çözülmedi. Açılmıyor kasa nasıl yapacağım? Düğmeye bastığım zaman iki fanda dönüyor.
BIOS pilini çıkartıp takmayı deneyin çoğu sorunu çözüyor.

Tech worm bilgisayar hızlandırma 10000FPS videosu adımları mi yaptın 😂😅 elinde flash USB'si varsa takin onunla başlatin kurun altında bilgisayar onara tıklayın sistem geri yükleme veya başlangıç onarma yapabilirsiniz görüntü gelecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı