Bilgisayar almak için KDV indirimi mi beklenmeli?

theumtkyd

Hectopat
Katılım
1 Temmuz 2022
Mesajlar
5.829
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sistem almayı düşünüyordum babam şimdi almayalım yakında gençlere özel elektronik aletlerde KDV indirimi yapacaklarmış dedi. Benim de kafamı kurcaladı bu olay. Kampanyalı bir hazır sistem bulunca alınır mı? Yoksa KDV olayını mı beklemeliyim?
 
Büyük firmaların indirimlerini mutlaka takip edin bunun yanında Donanım Arşivi ve pchocasınıda takip ederseniz iyi sistemleri uygun fiyata yakalıyabilirsiniz :) açıkçası şu dönemde ben olsam pek bir indirim beklemezdim ne kadar erken alırsanız o akdar iyi oluyor daha 2 ay önce topladığım monitör dahıl sistemin fiyatı 9000'e çıktı şimdi.
 
Her geçen gün her şeyin fiyatı artıyor, eski fiyatları mumla arıyor insanlar o yüzden alabiliyorken hemen almak daha iyi bir seçenek gibi yine de siz bilirsiniz.
 
Son 2 senedir fiyatı düşer diye ne almadıysam sonradan pişman etti. Telefon aldım 5K aradan 1.5 sene geçti telefon eskidi bile, şimdi 9-10k olmuş. Komik.
 
Aslında bunu babamın yeğeni dedi. Babam da bilgisayar almayı pek istemediği için tam da oturdu yani diyebilirim. Ben kampanyalı bulmuşken tak diye alırım aslında ama bekleyelim diyor. Sonra anlatmaya çalışırım.
 

Geri
Yukarı