Bilgisayar almak mı? Yükseltmek mi?

Forumdaki insanlarım yeni sistem aldırma hevesi nereden geliyor anlamıyorum. Aynı benim gibi bilgisayara 5 10 bin verecek değilim CS:GO 60-70 FPS oynatsın işten gelince bir iki el atarım kafasında isen sistemine yükseltme ile işini görebilirsin. Şimdilik çözünürlüğünü 800x640 yap bir tık bulanıklık geçer.
Hocam benim sistem biraz sorunlu. Ben de para vermek istemem ama bir Google bile 3 saatte açılıyor. CS:GO zaten işlemci odaklı olduğu için işlemci değiştirmeye kalksam anakart sıkıntı olur. Ekran kartı hiç sorun değil ona para veririm ama PSU güç yetmezliği açısından yine sorunlu. Arkadaşlarımla oynayacağım CS:GO'yu mesela 5-6 saat garanti var böyle sürelerde oynayacağız.

Hocam benim sistem biraz sorunlu. Ben de para vermek istemem ama bir Google bile 3 saatte açılıyor. CS:GO zaten işlemci odaklı olduğu için işlemci değiştirmeye kalksam anakart sıkıntı olur. Ekran kartı hiç sorun değil ama PSU yine sorunlu. Arkadaşlarımla oynayacağım CS:GO'yu mesela 5-6 saat garanti var böyle sürelerde oynayacağız.

İlk etapta bir SSD PSU alman ve CS:GO için RAM'i 8 GB yapman lazım. İlerleyen zamanlarda 140 TL'ye X3440, 300 TL'ye ikinci el 1156 pin anakart alıp 90-150 FPS alacağını düşünüyorum. İşini görecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı