Dragon Slayer
Hectopat
PC kullanımındaki ağırlık oyun odaklı ve içinde bulunduğun durumda oyun oynayamayacaksan PC alma tabii ki.
Ya herkes alma yatırım yatırım demişler birisi fiyatlar uçmaktan korkuyosanız problem yok TL değilsiniz diyor bak reis PC işi zaten eglencedir kendini millwte yedirme ha yatırım yap gene koy ama eger PC ile işin varsa bence git al buradan diger yorum yapan arkadaşlara sesleyorum ya r ekran kartı fiyatından haberiniz var mı sizin bir işlemci fiyatından mesela iyi hoş deyonuzda üniversite hayatı için gerek diyen var adamın üniversite okuyacagını nereden biliyorsun belki adam eglence belki egitim için alacak.
PC piyasası eskisi gibi değil hocam yani 5 ay önceki ekran kartı fiyatı neyse şu anda aynı geçen sene RX 7800 xtli sistem topladım 25'e aldığım ekran kartı şu an Akakçe'de 21 k gösteriyor ihtiyaç yoksa kullanılmayacaksa yatırım için PC almak aşırı saçma.
Kulanılmayacaksa zaten neden gidilip 30-40k verilsin reis demek ki adam kullanacak lakin fiyatlar geçen seneye göre çok uçuk siz takip etmiyorsuunuz belki ama çok büyük farklar var hazır sistemlerde tek zamda 10k 25k koyanlar var belki okul işini oradan yapacak bilinmez yani.
Yatırmaya devam, öncelik gram altın.
Merhaba ben 11.sınıf öğrencisiyim, bilgisayar alabilmek için ve biraz da birikim olsun diye yaklaşık 1 yıldır borsa İstanbul, dolar, euro, altın ve gümüşe para yatırıyorum. Yaklaşık 35k civarı bütçe sahibi oldum. Sınava çalıştığım için oyun oynama gibi bir derdim şu anlık yok ama üniveristeye geçince tekrar oyun oynamaya başlayacağım. Ancak o zamana kadar PC fiyatları acayip uçar diye korkuyorum. Sizce yatırımlara devam mı etmeliyim yoksa PC mı almalıyım?
Adam konuda 11 sınıfa gidiyorum oyun oynamıyorum üniversite de oynayacağım demiş altın almak yerine bilgisayarmı almalıyım demiş yani kısaca piyasayı takip etmelik bir durum yok geçen sene 55k ya topladığım sistemi şu an 46 47'ye rahat toplarım belki daha da ucuz 2 sene sonra kendi kartımdan örnek vereyim şu an 21k olan 7800XT 26 27k olur en fazla altının ne olacağı belli değil veya doların dediğim gibi PC piyasası eskisi gibi değil.
Dolar 6 TL iken yaklaşık 8500 dolar birikimim vardı 14 olduğunda bozdurup altına geçmiştim hala daha müsait oldukça köşeye atarım dolarları bozdurup altına geçmeseydim yaklaşık 150 160 bin TL zararım olmazdı şu saatten sonra dolar çıksa çıksa 5 6 sene içinde 40'a çıkar daha çıkmaz diye düşünüyorum tabii o zamanda öyle düşünüyordum bir yerimde patladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.