Toplu para ile PS5 slim almak vs alım satım yapmak

SHELBY_28

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, malum biliyorsunuz yaz yaklaşıyor. Kenarda okulun başından beri oyun al sat yapa yapa kenara bir bütçe biriktirdim bu bütçe ile PS5 Slim almak mı yoksa Alibaba veya toptancı bir yer bulup bir şeyler alıp satmak mı sizce?

Ben olsam al sat yap derdim ama kafan rahat olsun diyorsan PS5 al keyfine bak. Unutma oyunlar cok pahalı.

60 oyunlu PSN hesabım ve extra olarak CD'lerim var fakat elimde imkan varken al sat yapmak bana da mantıklı geliyor asıl düşündüren şey batçak mıyım çıkçak mıyım 15 yaşındayım çoğu uygulama e-Devlet cart curt bir şey istiyor.

60 oyunlu PSN hesabım ve extra olarak CD'lerim var fakat elimde imkan varken al sat yapmak bana da mantıklı geliyor asıl düşündüren şey batçak mıyım çıkçak mıyım 15 yaşındayım çoğu uygulama e-Devlet cart curt bir şey istiyor.
Kazancın belli miktara çıkarsa vergi alınır o nedenle normal e-devlet istemesi. Ama o yaşta tecrübe olsun diyorsan bir büyüğün aracılığı ile satış yapabilirsin. Ama erkenden saçlar beyazlasın istemiyorsan oyna oyununu bak hayatına takma kafana.

Ben olsam başka önemli almam gereken birşey yoksa PS5 alıp eğlenip ileride gerekirse onuda satıp birşeyler yapardım. Çünkü PS5 GTA 6'nın çıkışıyla beraber değerleneceğini düşünüyorum.

Kazancın belli miktara çıkarsa vergi alınır o nedenle normal e-Devlet istemesi. Ama o yaşta tecrübe olsun diyorsan bir büyüğün aracılığı ile satış yapabilirsin. Ama erkenden saçlar beyazlasın istemiyorsan oyna oyununu bak hayatına takma kafana.

Aslında baba mesleğim var galerici fakat PS5 almak yerine parayı 2 katlasam ilk motor sonra araba diye gideeim diye düşünüyorum 8 yaşımdan beri ilgim o yaşlarda hediye PS4 gelmişti CD alıp satıyor veya takas yapıyordum bazen çok zarar ettim bazen 1 günde 1000TL kar ettim oldu ama girersem 10-20k arası ürün alıp satacağım o yüzden bilemedim.

Ben olsam başka önemli almam gereken bir şey yoksa PS5 alıp eğlenip ileride gerekirse onu da satıp bir şeyler yapardım. Çünkü PS5 GTA 6'nın çıkışıyla beraber değerleneceğini düşünüyorum.

Aslında ben de 1 ay önceden elime para geçti Elden Ring ve detroid aldım yazın PS5 alırım oynarım diye yaşım 18 yaş altı kendime de bazen diyorum boş ver ticareti eğlenmene bak diye yarın sabah uyanıyorum nasıl para kazanabilirim diye.

Aslında baba mesleğim var galerici fakat PS5 almak yerine parayı 2 katlasam ilk motor sonra araba diye gideeim diye düşünüyorum 8 yaşımdan beri ilgim o yaşlarda hediye PS4 gelmişti CD alıp satıyor veya takas yapıyordum bazen çok zarar ettim bazen 1 günde 1000TL kar ettim oldu ama girersem 10-20k arası ürün alıp satacağım o yüzden bilemedim.
Hocam emin olmadığın işe girme ama dediğin gibi düzgün satış yaparsan memnun olursun. Tamamen kendi isteğine kaldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı