Bilgisayar Ana Parçaları Yakmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar arkadaşlar ben bilgisayrımı bozmak istemiyorum evet yanlış duymadınız bilgisayarımı bozmak istiyorum nedne diye soracak olursanız bilgisayarı alanı tam 6 sene oldu artık yetmiyor babam ise bo bozulmadan yeni bilgisayar almam diyor şu anda kullandığım bilgisayarı nasıl bozabilirim ama benim yaptığım belli olmayacak kendi kendine olmuş gibi olacak mümkünse ana parçalar yansın harddisk ram ekran kartı anakart önerilerinizi bekliyorum
Aynı benim babam. :D

Güç kaynağının voltaj girişini 110V yap.

Benimkiler de aynısını söyleyince ben de bozmuştum. Tamirciye gidince adamın "Kasa toptan degismesi lazım" demesi ile sevinçten uçmuştum. Sonra sadece ram anakart ve HDD değişmişti. Yöntem şöyle işliyor: Soğutucu fan ayaklarından birini montesini bozuyorsun. RAM üstündeki sayısız birimlerden en az dikkat çekenlerden birazını çemtikliyorsun. Bundan sonrası sana kalmış, ben HDDyi tokatlamıştım. Hayal gücüne güven.

Benimkiler de aynısını söyleyince ben de bozmuştum. Tamirciye gidince adamın "Kasa toptan degismesi lazım" demesi ile sevinçten uçmuştum. Sonra sadece ram anakart ve HDD değişmişti. Yöntem şöyle işliyor: Soğutucu fan ayaklarından birini montesini bozuyorsun. RAM üstündeki sayısız birimlerden en az dikkat çekenlerden birazını çemtikliyorsun. Bundan sonrası sana kalmış, ben HDDyi tokatlamıştım. Hayal gücüne güven.

Bak bu öneri güzeldi.. HDD'yi tokatlamak, Ram'i çimdirmek, soğutucuyu bozmak güzel fikirler :D Demek ki bozmak için her türlü yöntem mevcut :D

İşlemcinin hızını düşür ve ne kadar voltaj varsa ver. Denemeye değer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı