hocam cahilliğime verin sorun tam olarak nedir ?BIOS'ta XMP veya Memory try it açıksa kapatmayı deneyin. Normal hızına alın. PSU'yu kapatıp 10 dakika bekleyin.
Minidump Dosyalarını Paylaşın Minidump dosyalarını atarsanız daha net kanıya varabiliriz bu şekilde boşa kürek çekiyoruz.hocam cahilliğime verin sorun tam olarak nedir ?
Hocam cahilliğime verin sorun tam olarak nedir?
090621-7515-01.rar hocam dediğiniz gibi yaptım umarım olmuşturMinidump Dosyalarını Paylaşın Minidump dosyalarını atarsanız daha net kanıya varabiliriz bu şekilde boşa kürek çekiyoruz.
(attığım linke tıklayarak nasıl minidump dosyasını atacağınızı öğrenebilirsiniz)
Hocam az önce böyle bir hata verdi buyrunuzMavi ekran verdiğinde alttaki kodu paylaşmadığınız için bilmiyorum. Mümkünse BIOS pilini çıkarıp ayarların sıfırlanmasını bekleyin. Ardından tekrar format atın. Arkadaş driverda sorun var demiş. Belki ondan olabilir. Genel mavi ekran hataları driverlarda.
kule tipi soğutucuyu taktıktan sonra fan ayarlarını yaptım daha sonra format attım hocam bios sıfırlamadımBIOS sıfırladınız mı?
090621-7515-01.rar hocam buyrun...Google'a yazma, minidump dosyasını nasıl bulabileceğin ile ilgili Technopat rehberi hazırlamıştı bir arkadaş o rehbere göre minidump dosyanızı bulup Google Drive vb. yerlere yükleyip burada paylaşın.
driverleri güncelledim hocam şuan kapanma gibi bir durum yok. En azından şimdilik öyle...BIOS sıfırladınız mı?
090621-7515-01.rar hocam buyurun...
Driverleri güncelledim hocam şu an kapanma gibi bir durum yok. En azından şimdilik öyle...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.