Dışarıda gezmeyi sevmeyen bir insanım ve bilgisayarda oyun oynuyorum, Technopat okuyorum/yazıyorum. Genelde 2. işlem daha faydalı oluyor ama oyunlarla da sosyalleşebilirsiniz. Dışarıdan sizin gibi 3-5 oyuncu arkadaş bulup Skype yada Raidcall üzerinden başkaları ile tanışıp oyun oynayabilirsiniz. Çok zevkli oluyor ve inanılmaz gaza geliyorsunuz bazen. Metin2 oynarken lonca savaşlarında komutçumuz öyle bağırıyordu ki savaştan sonra sırtımda soğuk terler oluyordu, ne günlerdi
.
Bilgisayar bağımlılarının hepsi asosyal İnsanlardır. Bilgisayarı severim ama fazla başında durunca çok can sıkıyor dışarı atıyorum kendimi. Bilgisayar benim için geçici yalnızlık duygusunu bastırmamı sağlıyor sonra ise kalıcı bir yalnızlık hissi veriyor. Sanal dünya ve gerçek dünya yani.
Benim 2-3 derece Miyop neden acaba ?10-20M'den TV'de ki filmin adini okuyamiyorum. 0-2M arasinda olmam gerekli.
TV de monitör de LCD. Asiri duruyorum PC basinda 6 ayda 1500-2000 saat durmusum.CRT deniyordu galiba (Tüplü) Televizyon zarar verir tabi ki. Technopat'ın ilgili Kafa Ayarı videosunu izlediysen ne demek istediğimi anlarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.